Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 92

Thread: Catalyst 8.6 + Cedega = graphics corruption

  1. #31
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16

    Default

    HD 3870 here aswell, running with 1680x1050 resolution and seeing the same issue. 1280x1024 doesn't show the same behaviour but other types of artifacts instead, where GNOME Panels turn black.

    It's interesting to note also that when running Blender in fullscreen, switching workspaces stops the screen updates. This same behaviour is in Savage2 if you don't have Grab Input enabled (so you can switch workspaces with hotkeys).

    Savage 2 also has a minor issue that the textures or shaders in the login screen with 8.6 are totally bugged now. Ingame it works fine (Aside from the workspace switching).

  2. #32
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto-ish
    Posts
    7,385

    Default

    maligor, is the issue with Savege 2 login screen a regression from previous driver versions ? We're always looking for "easy to reproduce" problems where there's a good chance we might see them on our systems and not have to drive to your house

  3. #33
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    209

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    maligor, is the issue with Savege 2 login screen a regression from previous driver versions ? We're always looking for "easy to reproduce" problems where there's a good chance we might see them on our systems and not have to drive to your house
    No. Prior to the FCP2 savage update, we had no models at all. They seem to have fixed most of that problem, with only a few bits and pieces left.

  4. #34
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    28

    Default

    I have same problems RadeonX200M(RC410) and Wine 1.0.0 x86. Ati still crappy

  5. #35
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    75

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    maligor, is the issue with Savege 2 login screen a regression from previous driver versions ? We're always looking for "easy to reproduce" problems where there's a good chance we might see them on our systems and not have to drive to your house
    For me on my X1900XT the 8.5 did not have the shader problems with FCP2 (everything was displayed as it should). So the 8.6 partly broke what they fixed, but now we can at least see the models Besides that the ingame updater doesn't crash my computer anymore with Savage2 and 8.6... (Other than that "Penumbra:Overture/Black plague" now has working shadows with 8.6. With 8.5 the game crashed with them turned on)
    Last edited by ZedDB; 06-29-2008 at 07:47 PM.

  6. #36
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    maligor, is the issue with Savege 2 login screen a regression from previous driver versions ? We're always looking for "easy to reproduce" problems where there's a good chance we might see them on our systems and not have to drive to your house
    Yes, it is.

    Savage 2 64bit version 1.5.0 on linux and Catalyst 8.5 works to all appearances, flawlessly.

    The issue only shows up on the login screen when using Catalyst 8.6. It looks like it looses all diffuse shading. In game I haven't seen any change.

    This thread seems to have other people mentioning the same issue. (The texture issue mentioned, not the crash)

    My system is on debian unstable amd64 and intel core2.
    Last edited by maligor; 06-30-2008 at 04:12 AM.

  7. #37
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    /dev/hell
    Posts
    297

    Default

    Quote Originally Posted by maligor View Post
    Yes, it is.

    Savage 2 64bit version 1.5.0 on linux and Catalyst 8.5 works to all appearances, flawlessly.

    The issue only shows up on the login screen when using Catalyst 8.6. It looks like it looses all diffuse shading. In game I haven't seen any change.

    This thread seems to have other people mentioning the same issue. (The texture issue mentioned, not the crash)

    My system is on debian unstable amd64 and intel core2.
    Same here: Savage2 64bit version 1.5.0 on Catalyst 8.6 has that strange issue in the login screen.

  8. #38
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    51

    Default

    I'm seeing the same sort of corruption when I use MythTV.

    It worked up to 8.5 (barring some video problems when changing channels, but that's a different issue), but now I get the weird corruption when I start MythTV - even if I start it in its own window, the whole display is corrupted. This happens on the menu screens as well as during TV playback.

    Strangely, when I quit out of MythTV, the corruption remains for a second or 2 after MythTV has exited, and then the screen goes back to normal again.

    This never happened before 8.6 and makes it unusable for me.

    btw I'm using Debian/testing and have a 3450 with monitor plugged into DSub connector.

  9. #39
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5

    Default I have a similar issue

    http://www.phoronix.com/forums/showp...56&postcount=3


    I haven't been able to go anywhere since.

    Summary:
    It occurs with when running Warcraft II using OpenGL or WoW using WINE's implementation of Direct3D (OpenGL doesn't work for me here). Catalyst 8.5 is fine, 8.6 gives me a dual checker-boxing, which oddly does not appear at all when I do a Print Screen.

    If you need logs, as away (just tell me what command you need run, so that we're on the same page).

    Thanks in advance

  10. #40
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    83

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    maligor, is the issue with Savege 2 login screen a regression from previous driver versions ? We're always looking for "easy to reproduce" problems where there's a good chance we might see them on our systems and not have to drive to your house
    Well, the Catalyst 8.6 + any Wine-product certainly qualifies. I have not yet had my 4850 plus Wine manage anything but the checkerboard of doom.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •