Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: PTS universe-cli .wav.tar.gz file not found

  1. #11
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    UK
    Posts
    160

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    Err thinking about it just now, if it was with the generic install-sh or some other approach, I bet it's because the install script doesn't remove the old contents and so PTS went from having a downloads.xml file for that test to having none, since everything is all generated now for it on the fly. So if you just rm that downloads.xml file within pts/test-resources/compress-gzip/ it should fix that.
    Where is the pts folder located? or do you mean .phoronix-test-suite/test-ressources in the home dir from where the test was run from? Because I created the user pts just the other day and that home dir has never had another version of PTS. I used to run from root simply because i didn't want to create a nis user and the files where too big for the NFS share and symbolically linking them would cause obvious problems on other boxes.

  2. #12

    Default

    /usr/share/phoronix-test-suite/pts/test-resources/compress-gzip/

  3. #13
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    UK
    Posts
    160

    Default

    Thanks alot that works fine now. How would you recommend uninstalling PTS then when upgrading?

  4. #14

    Default

    Quote Originally Posted by lordmozilla View Post
    Thanks alot that works fine now. How would you recommend uninstalling PTS then when upgrading?
    Just deleting /usr/share/phoronix-test-suite/ for now... I need to come up with a clean way.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •