I did a fresh install of FC6, but when I did it I didn't reformat my LVM partitions.

I'm now having trouble mounting that partition.

I think I can't see the forest for the trees, but I'm not sure what to do next.

Here is some info:
Code:
[root@MythBox MythTV]# /usr/sbin/lvdisplay
  --- Logical volume ---
  LV Name                /dev/VolGroup01/LogVol00
  VG Name                VolGroup01
  LV UUID                ID21jn-Rvdz-EwKu-T96c-Vi2H-Wpav-Nf69zE
  LV Write Access        read/write
  LV Status              available
  # open                 0
  LV Size                453.34 GB
  Current LE             14507
  Segments               2
  Allocation             inherit
  Read ahead sectors     0
  Block device           253:0

[root@MythBox MythTV]# /usr/sbin/vgdisplay
  --- Volume group ---
  VG Name               VolGroup01
  System ID
  Format                lvm2
  Metadata Areas        2
  Metadata Sequence No  2
  VG Access             read/write
  VG Status             resizable
  MAX LV                0
  Cur LV                1
  Open LV               0
  Max PV                0
  Cur PV                2
  Act PV                2
  VG Size               453.41 GB
  PE Size               32.00 MB
  Total PE              14509
  Alloc PE / Size       14507 / 453.34 GB
  Free  PE / Size       2 / 64.00 MB
  VG UUID               CdQ1Kq-63P9-ZdJ7-ZOTf-tSaB-B8rg-2YNHUV

[root@MythBox MythTV]# /usr/sbin/pvdisplay
  --- Physical volume ---
  PV Name               /dev/hda5
  VG Name               VolGroup01
  PV Size               173.99 GB / not usable 22.15 MB
  Allocatable           yes
  PE Size (KByte)       32768
  Total PE              5567
  Free PE               2
  Allocated PE          5565
  PV UUID               ReqZAk-1o5w-5EE3-9qj5-78Rh-c6ew-vc7Anw

  --- Physical volume ---
  PV Name               /dev/hdb1
  VG Name               VolGroup01
  PV Size               279.46 GB / not usable 21.63 MB
  Allocatable           yes (but full)
  PE Size (KByte)       32768
  Total PE              8942
  Free PE               0
  Allocated PE          8942
  PV UUID               YSv0TY-2rPn-Edh0-lzSS-ka3u-jTp4-q8IGWF

[root@MythBox MythTV]# cat /etc/fstab
LABEL=/                 /                       ext3    defaults        1 1
LABEL=/boot1            /boot                   ext3    defaults        1 2
devpts                  /dev/pts                devpts  gid=5,mode=620  0 0
tmpfs                   /dev/shm                tmpfs   defaults        0 0
proc                    /proc                   proc    defaults        0 0
sysfs                   /sys                    sysfs   defaults        0 0
LABEL=SWAP-hda3         swap                    swap    defaults        0 0
What do I need to do to be able to mount this partition?