Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37

Thread: does usb work on amd south bridge ?

  1. #11
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    Or you can return the board and get a nvidia chipset and save yourself alot of grief.

  2. #12
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,726

    Default

    until you look at the energy consumption.

    just don't buy gigabyte

  3. #13
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    Quote Originally Posted by energyman View Post
    until you look at the energy consumption.

    just don't buy gigabyte
    lol he just blew that yearly consumption trying to get it working.

    http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3430&p=10
    Last edited by deanjo; 12-14-2008 at 02:30 AM.

  4. #14
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,726

    Default

    so what? was there a gigabyte board in the mix? No matter which chipset - gigabyte runs hot.

    and which chipset for amd wins with cnq enabled?
    790GX
    and which ones loose?
    nvidia

  5. #15
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    Quote Originally Posted by energyman View Post
    so what? was there a gigabyte board in the mix? No matter which chipset - gigabyte runs hot.

    and which chipset for amd wins with cnq enabled?
    790GX
    and which ones loose?
    nvidia
    Actually no, in those power charts it's your beloved Asrock

  6. #16
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,726

    Default

    fine, but that does nothing to the fact that gigabyte is just a bad choice for a motherboard.

  7. #17
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,726

    Default

    oh and my 'beloved' board wasn't even in the mix:
    http://www.asrock.com/mb/overview.as...ossFire&s=AM2+

  8. #18
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    Quote Originally Posted by energyman View Post
    oh and my 'beloved' board wasn't even in the mix:
    http://www.asrock.com/mb/overview.as...ossFire&s=AM2+
    I should of clarified, it was your beloved ASRock brand.

  9. #19
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,726

    Default

    an I love asrock because the boards are cheap and robust.
    Something I can't say about MSI or Gigabyte. Had lots of mainboards in the past, Asrock never let me down.

  10. #20
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    92

    Default

    Quote Originally Posted by energyman View Post
    ... there was a workaround - use ohci for usb 1.1 devices).
    there are 4 usb ports on the back, how do i tell which is usb 1.1, and which is usb 2.0. but really, should that matter? its usb, simple keyboard, and simple mouse, should just work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •