Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35

Thread: Ugly Watermark Issue "AMD Unsupported hardware"

  1. #31
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7

    Default huston, we got a problem

    i followed the instructions of kano, but after the reboot, i got a problem (couldnt find the device EE), and ubuntu runs in lower graphics mode.

    EnvyNG tell me now im using the 8.702-0ubuntu1 drivers, and is market as compatible, but it looks like its not for me.

    Should I reinstall the previous version, from Driver Hardware -> fglrx, or there is somethings i can do?

  2. #32
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,675

    Default

    Well you can try

    sudo sh install-fglrx-debian.sh -rv 10-1

    too to try the driver from january. But something must be really strange on your system.

  3. #33
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    Well you can try

    sudo sh install-fglrx-debian.sh -rv 10-1

    too to try the driver from january. But something must be really strange on your system.
    mmh, the notebook i have is exactly this one (exactly the site where i bought it): http://www.monclick.it/schede/Packar...5-jn-201it.htm

    While following your procedure, i saw some errors but too quickly and i didnt be able to read them all.. there is somewhere a log file where i can find them?

  4. #34
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7

    Default

    p.s: can i run the 'sudo sh install...' command in terminal, or must i do alt+f1?

  5. #35
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1

    Default

    Hi guys.
    For find the old driver use this link
    https://a248.e.akamai.net/f/674/9206...x86.x86_64.run

    Or copy the new driver link and replace the 10-3 with the number of the driver which you want.

    Sorry fot my english, I'm italian....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •