Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 35

Thread: Ugly Watermark Issue "AMD Unsupported hardware"

  1. #11
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5

    Default

    Same issue here with another HD2600 XT AGP. Also, there is no acceleration when playing a video.

  2. #12
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    You can use the control file from another driver which had no watermark.
    I have the same problem with a 3870 X2 card. Now I want to use an older control file, but I have no idea how to get it from the older Ati driver and where to place it. Can somebody give me a hint?

  3. #13
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,641

    Default

    sh ati-driver-installer-X-Y-x86.x86_64.run --extract X-Y

    cp X-Y/common/etc/ati/control /etc/ati

  4. #14
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2

    Default

    Thx!! That did the job. That nasty watermark is now gone.

  5. #15
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Auckland NZ
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    You can use the control file from another driver which had no watermark.

    Sorry to be a pain, but can some one please post a download link to the latest driver with out the water mark.

    Thanks!

  6. #16
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    sh ati-driver-installer-X-Y-x86.x86_64.run --extract X-Y

    cp X-Y/common/etc/ati/control /etc/ati
    i did this and nothing happened, im a real linux noob. i guess the cp command extracted the control from X-Y/common/etc/ati and then moved it to /etc/ati. But am i supposed to see immediate results?? or reinstall the drivers after? im using catalyst 8.12 and i have a 5870.

  7. #17
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by skunkmanz View Post
    Sorry to be a pain, but can some one please post a download link to the latest driver with out the water mark.

    Thanks!
    Ye a link to download the latest drivers without watermark will be really great, i could find the 8.12 on the amd website.. i tryed with the 9.8 but didnt work.

    please link them!

  8. #18
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,641

    Default

    @bridgman

    Don't you think somebody should update the ATI/AMD website that beginners can find the latest release too?

    @strae

    Which distro?

  9. #19
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto-ish
    Posts
    7,514

    Default

    What is confusing about the current site ? You go to www.amd.com, there's a "Download Drivers" box right on the home page, enter "Graphics", OS, "Radeon" and your GPU, click on "View Results" and go straight to the 10.2 download page.

  10. #20
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,641

    Default

    Then you must have got your personal AMD site, when I select Linux and ATI Radeon HD 5970 then I get to 10.1.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •