Results 1 to 4 of 4

Thread: Poor gtx 295 performance

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3

    Default Poor gtx 295 performance

    Is there anything special I need to be enabling in my xorg.conf to get better performance out of this card? I'm getting lower glxgears and nexuiz fps than with my 8800gt

    I am currently using the 185 drivers as I hoped that would improve my fps. I am attaching my xorg.conf

    Code:
    Section "Monitor"
    	Identifier	"Configured Monitor"
    EndSection
    
    Section "Screen"
    	Identifier	"Default Screen"
    	Monitor		"Configured Monitor"
    	Device		"Configured Video Device"
    	DefaultDepth	24
    EndSection
    
    Section "Module"
    	Load	"glx"
    EndSection
    
    Section "Device"
    	Identifier	"Configured Video Device"
    	Driver	"nvidia"
    	Option	"NoLogo"	"True"
            Option "Coolbits" "1"
            Option "MultiGPU" "true"
            Option "TripleBuffer" "True"
    EndSection

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Arctic circle, Finland
    Posts
    297

    Default

    You have to enable SLI also: Option "SLI" "true" (maybe option "SLI" "AFR")
    Have a look in to your xorg logs, there might be some useful information to your problem: /var/log/Xorg.0.log

    Check this nvidias manual also:
    http://http.download.nvidia.com/XFre...hapter-25.html
    http://http.download.nvidia.com/XFre...ppendix-b.html

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3

    Default

    I have enabled sli, but I see no discernable performance increase.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Arctic circle, Finland
    Posts
    297

    Default

    Hmm I don't have any clue of multigpu solutions. That log would be usefull, but maybe it's best that you ask it straight from developers:
    http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •