Results 1 to 4 of 4

Thread: Server not reporting last reboot?

  1. #1

    Default Server not reporting last reboot?

    Hey all,

    Just for fun, I wanted to see when the last reboot was on my server, but was surprised to see nothing at all was listed.

    Code:
    root@pixel [~]# last reboot
    
    wtmp begins Tue Aug  1 11:43:31 2006
    Is there a specific reason for this? It reports 60d uptime, but has been going since March. Just curious if this is something I should look into, or to just leave it?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    35

    Default

    Do you have any cron jobs that clean the wtmp logs?

  3. #3

    Default

    To be honest, I really have no clue.

    Code:
    24 2 * * * /scripts/upcp
    0 1 * * * /scripts/cpbackup
    */15 * * * * /usr/local/cpanel/whostmgr/bin/dnsqueue > /dev/null 2>&1
    2,58 * * * * /usr/local/bandmin/bandmin
    0 0 * * * /usr/local/bandmin/ipaddrmap
    0 6 * * * /scripts/exim_tidydb > /dev/null 2>&1
    16 21 * * * /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/cpaddons_report.pl --notify
    */5 * * * * /usr/local/cpanel/bin/dcpumon >/dev/null 2>&1
    Could be one of those Cpanel scripts doing it I suppose. I will have to look into them. I find it odd that the wtmp would ever need to be cleaned though...

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    35

    Default

    have you checked the contents of: /etc/
    cron.daily/ cron.hourly/ cron.monthly/ cron.weekly/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •