Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: NVIDIA 190.xx Linux Driver Leaks Onto The Web

  1. #21
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,583

    Default

    Quote Originally Posted by BlackStar View Post
    Do these drivers support OpenCL?
    No. The required openCL libs are not present in them. The openCL drivers are 185.18.08 beta's.

  2. #22
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Under the bridge
    Posts
    2,129

    Default

    Thanks a bunch!

  3. #23
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    14

    Default

    Hello World

    This drivers not fake.
    Fine work for me:


  4. #24
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    14

  5. #25
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    206

    Default

    Quote Originally Posted by pavlinux View Post
    ...snip...
    Fix your fonts .

  6. #26
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,583

    Default

    Quote Originally Posted by hax0r View Post
    Fix your fonts .
    What's wrong with his fonts?

  7. #27
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    14

    Default

    What about this?



  8. #28
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    772

    Default

    I think those are JPEG artifacts, not font rendering artifacts.

  9. #29
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,583

    Default

    Quote Originally Posted by Ex-Cyber View Post
    I think those are JPEG artifacts, not font rendering artifacts.
    It might be scaling issues with the system that your trying to observe with. Here his font's (in fact the complete picture) looks crystal clear.

  10. #30
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    772

    Default

    Quote Originally Posted by deanjo View Post
    It might be scaling issues with the system that your trying to observe with. Here his font's (in fact the complete picture) looks crystal clear.
    It doesn't look like a scaling issue at all; it's the classic JPEG screenshot phenomenon of crud bleeding out from detailed areas into areas that are supposed to be a solid color. I particularly notice it in the area between the "Server Vendor String" and "Server Vendor Version" lines.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •