Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: ati m 9600 (RV350) with fglrx: xv does not work with compiz

  1. #11
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10

    Default test

    Quote Originally Posted by bridgman
    Which driver version are you using ? Can you pastebin an xorg log ?
    I'm using 8.593 version.
    Xorg.0.log: http://pastebin.com/m1903dae

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    Huh ? Are you missing an important word here ?
    I mean that it does not matter if VideoOverlay is off or on if TexturedVideo is enabled.

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    With Cat 9.3 and later the GL output is composited and should be flicker-free.
    I've got 9.3 and as I told gl2 flickers and stays in the center even if I'm rotating with the desktop cube.

  2. #12
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto-ish
    Posts
    7,386

    Default

    I'm not sure which option wins if you have both TexturedVideo and VideoOverlay turned on (since they are mutually exclusive); I think you're saying TexturedVideo wins ?

    I'm not sure why your GL output isn't being composited; the driver does support it and I have seen it work on a number of different systems. There is an error message at the end of the xorg log indicating the server crashed; is that what you saw ?

  3. #13
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    I'm not sure which option wins if you have both TexturedVideo and VideoOverlay turned on (since they are mutually exclusive); I think you're saying TexturedVideo wins ?
    exactly

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    I'm not sure why your GL output isn't being composited; the driver does support it and I have seen it work on a number of different systems. There is an error message at the end of the xorg log indicating the server crashed; is that what you saw ?
    You mean "Failed to allocate dynamic shared buffer!" ?
    Yes, I found some posts also here on phoronix forum from users complaining about this latest driver supporting R3xx chipsets. I know that XV and glxgears should be composited as shown on the video regarding 9.3 version, but it's the same as with 9.2 (flicker):
    http://www.phoronix.com/scan.php?pag...omposite&num=1
    Probably I'm one of the unlucky guyz. Maybe I could dig deeply with the opensource driver but I think it won't help either (as I've already spent lot of time with troubleshooting it).
    Bad luck

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •