Hi all,

I need to setup a few systems with a HD4670 card. I'm using catalyst 9.6, custom kernel. All works well except that I only can't seem to get the resolution/refresh rate I want from xorg.conf.

Manually selecting the resolution I want (1280x1024@85Hz) using xrandr
works when I do this:
Code:
xrandr --newmode "1280x1024_85.00"  159.36  1280 1376 1512 1744  1024 1025 1028 1075  -HSync +Vsync
xrandr --addmode CRT2 "1280x1024_85.00"
xrandr --output CRT2 --mode "1280x1024_85.00"
And xrandr does show me the modelines I specify in xorg.conf. What I don't understand is how to make a particular modeline active for some output. In other words how do I do the equivalent of the above xrandr commands in xorg.conf? Or is this not possible with the catalyst 9.6?

Here's my xorg.conf:

Code:
Section "ServerFlags"
	Option		"DefaultServerLayout"	"Single"
EndSection

Section "Module"
EndSection

Section "InputDevice"
	Identifier	"Keyboard 0"
	Driver		"keyboard"
	Option		"CoreKeyboard"
	Option		"XkbRules"		"xorg"
        Option          "XkbModel"		"pc104"
        Option          "XkbLayout"		"us"
        Option          "XkbVariant"		"altgr-intl"
        Option          "XkbOptions"		"lv3:ralt_switch,compose:menu"
EndSection

Section "InputDevice"
	Identifier	"Mouse 0"
	Driver		"mouse"
	Option		"CorePointer"
	Option		"Device"		"/dev/input/mice"
	Option		"Protocol"		"ImPS/2"
	Option		"ZAxisMapping"		"4 5"
EndSection

Section "DRI"
	Mode		0666
EndSection

Section "Monitor"
	Identifier	"Monitor 0"
	DisplaySize	360 270
	Modeline 	"1280x1024_85.00"  159.36  1280 1376 1512 1744  1024 1025 1028 1075  -HSync +Vsync
	Option		"PreferredMode"	"1280x1024_85.00"
EndSection

Section "Device"
	Identifier	"Device 0"
	VendorName	"Sapphire"
	BoardName	"ATI Radeon HD4670"
	Driver		"fglrx"
	BusID		"PCI:1:0:0"
	Screen		0
#	Option		"Monitor-CRT2" "Monitor 0"
EndSection

Section "Screen"
	Identifier	"Screen 0"
	Monitor		"Monitor 0"
	Device		"Device 0"
	DefaultDepth	24
	SubSection "Display"
		Depth		24
		Modes		"1280x1024_85.00"
	EndSubSection
EndSection

Section "ServerLayout"
	Identifier	"Single"
	Screen		"Screen 0"
	InputDevice	"Keyboard 0"
	InputDevice	"Mouse 0"
EndSection
I'm probably missing something, but what?