Page 9 of 25 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 243

Thread: AMD Catalyst 9.8 Delivers New Kernel Support

  1. #81
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Finland
    Posts
    1,606

    Default

    Quote Originally Posted by Nille View Post
    Doesn't count. Unless AMD/ATi announced they're going to have XvBA support in the drivers, it's waste of time go around asking for it. As long as they haven't announced it, they can drop XvBA without even commenting on it, really...

  2. #82

    Default

    Quote Originally Posted by nanonyme View Post
    Doesn't count. Unless AMD/ATi announced they're going to have XvBA support in the drivers, it's waste of time go around asking for it. As long as they haven't announced it, they can drop XvBA without even commenting on it, really...
    truth.

    i *think* bridgeman commented a while back that it had only been acknowledged by AMD for embedded systems.

  3. #83

    Default

    Quote Originally Posted by energyman View Post
    and it works with 2.6.29+30 without patches.

    So what is your problem?
    It doesn't work with the 2.6.31 prereleases and won't work with comming 2.6.31. The listed requirements are still wrong.

  4. #84
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,726

    Default

    since 2.6.31 has not been released yet, the list is entirely correct. Prerelases are releases. And with 2.6.31 will come 9.9.

  5. #85
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by AdrenalineJunky View Post
    truth.

    i *think* bridgeman commented a while back that it had only been acknowledged by AMD for embedded systems.
    I seem to remember that in some post some time ago as well.

    Release notes: looks like they just copy & paste the same old "release" notes over and over and over... at least it's better than MSI which just returns NULL (they don't exist). (Look at the supported cards list...)

    Well, I'm off to brave 9.8 at some point(may not feel up to the usual disappointment today), but fully expect to return and c&p my own list of bugs yet again...
    MSI GT725-074US:
    Intel Core 2 Duo P8600, 4GB DDR2-800, 320GB 7200RPM WDC WD3200BEKT-22F3T0, ATI Mobility Radeon HD 4850 512MB GDDR3, 8x Super multi DVD+/-RW, 1680x1050 (17"), 9 cell battery

    Ubuntu 8.10 x86-64 (current updates) catalyst 9.3
    Windows Vista Home Premium 32b SP1 (current update) still on shipped catalyst(8.12 I think, MSI packed -- lazy)

  6. #86
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    50

    Default

    This release finally fixes the issue with random desktop freezes which I had with 9.6 and 9.7. Sadly now HoN hangs randomly (but nearly always when the level up animation is played). I guess back to 9.5 unless someone knows a way around the HoN freezes (maybe they only happen at some specific graphics settings?). But other than that a massive improvement over the last drivers. Hopefully 9.9 will finally be the next usable release.

  7. #87
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    26

    Default

    Catalyst 9.8 is not bad at all but same probleme since much version:


    Adapter 0 - ATI Radeon HD 4800 Series
    Sensor 0: Temperature - 89.50 C

    Adapter 1 - ATI Radeon HD 4800 Series
    Sensor 0: Temperature - 84.50 C
    My system is idle, when playing a game it hits 100 C.

    aticonfig --pplib-cmd "get fanspeed 0"
    PPLIB command execution has failed!
    ati_pplib_cmd: execute "get" failed!

    aticonfig --pplib-cmd "get fanspeed 1"
    PPLIB command execution has failed!
    ati_pplib_cmd: execute "get" failed!

    CrossFire chain for adapter 0, status: enabled
    0. 01:00.0 ATI Radeon HD 4800 Series
    1. 02:00.0 ATI Radeon HD 4800 Series

    Same problem with setspeed. This problem is since I use crossfire.

  8. #88
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19

    Default

    Quote Originally Posted by Koorac View Post
    Sadly now HoN hangs randomly (but nearly always when the level up animation is played). I guess back to 9.5 unless someone knows a way around the HoN freezes (maybe they only happen at some specific graphics settings?).
    Try disabling dynamic lights in the options (it'll likely be that option if any of them can make a difference).

  9. #89
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Greece
    Posts
    3,791

    Default

    Quote Originally Posted by blabub View Post
    Catalyst 9.8 is not bad at all but same probleme since much version:

    Same problem with setspeed. This problem is since I use crossfire.
    On a 4870, 80 to 85C idle temp is normal. Full load is about 90-95C.

    Since you're on Crossfire, higher temps than the above is normal; the cards are close together and heat up more.

  10. #90
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    50

    Default

    Quote Originally Posted by WhiteDwarf View Post
    Try disabling dynamic lights in the options (it'll likely be that option if any of them can make a difference).
    Sounds like a good idea, I'll try that tomorrow.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •