Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 91 to 98 of 98

Thread: Zaphod mode with the Open Source Driver?

  1. #91
    Join Date
    May 2007
    Posts
    352

    Default

    So are you still unable to move your mouse and keyboard input from one screen to the other. I always thought that "should just work" (tm) in zaphod mode.

    Adam

  2. #92
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    37

    Default

    You are right, in fact, I can move mouse from one screen to another and back, it does not lock up like I had previously in 11.2. I just don't have desktop and background on second screen. But that's ok, I can still use it. I would probably work in 11.2 also if driver was configured correctly.

  3. #93
    Join Date
    May 2007
    Posts
    352

    Default

    Yeah, often you have to start editing scripts to get another window manager to start up on another display... This is particularly true with KDE4, which does not actually support separate screens. You can run KDE4 on one desktop, but not both.

    Adam

  4. #94
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2,395

    Default

    FWIW, GNOME will start on both heads.

  5. #95
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    37

    Default

    Cool, can't wait to try it with GNOME tomorrow.

  6. #96
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    776

    Default

    I'm sure there were some patches for KDE4 to work on zaphod, IIRC made by aseigo himself. I can't find them right now, and I don't know if they were ever officially merged.

  7. #97
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Perth, Scotland
    Posts
    440

    Default

    I use XFCE, it supports Zaphod well.

  8. #98
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Athens, Greece
    Posts
    11

    Default

    Quote Originally Posted by rohcQaH View Post
    I'm sure there were some patches for KDE4 to work on zaphod, IIRC made by aseigo himself. I can't find them right now, and I don't know if they were ever officially merged.
    You probably mean this:
    http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=156475
    I don't know what this patch supposedly fixed, but plasma-desktop does not start on the second screen.
    Kwin does though.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •