Results 1 to 3 of 3

Thread: RTCW Received signal 11

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Rio Rancho, NM
    Posts
    35

    Default RTCW Received signal 11

    Hey there...

    This used to be a simple issue to fix, however, now its not so simple it appears. I have added all the echo's to /proc/asound/card0/pcm0p/oss and still receiving this error.

    Enemy Territory works just fine, but RTCW doesn't seem too anymore and I was wondering if someone had a magical fix I could try? I have also downloaded the latest update patch for the game and its still not working.

    I am running Kubuntu 9.10 64bit fully updated with an Nvidia card (With the 32 bit libs). All my other FPS games work without issue.

    Is this game just too old anymore to run under Linux anymore?

    Thanks for any assistance.

    Joe

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Arctic circle, Finland
    Posts
    288

    Default

    Might be ubuntu's implementation of pulseaudio... You could try to use sdl:
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1325345

    Or use oss...

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Rio Rancho, NM
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by tuke81 View Post
    Might be ubuntu's implementation of pulseaudio... You could try to use sdl:
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1325345

    Or use oss...
    Thanks for the reply!!!

    I tried that and still getting the error. I think it might have something to do with video, but I can't put my finger on it. ET works great as does all my other FPS games from ID. Maybe there are corrupted files from being copied over though the years. Let me see if I can dig up my install disks and try to install it again.

    Thanks !!!

    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •