Results 1 to 3 of 3

Thread: Suspending fails on OSS radeon driver

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    28

    Default Suspending fails on OSS radeon driver

    Suspending isn't working for me with Fedora12 on OSS radeon driver.
    I have used Fedora12 since beta.

    Current set of packages:
    xorg-x11-drv-ati-6.13.0-0.20.20091221git4b05c47ac.fc12.x86_64
    kernel-2.6.32.3-10.fc12.x86_64 (koji) / kernel-2.6.31.9-174.fc12.x86_64
    xorg-x11-server-Xorg-1.7.4-1.fc12.x86_64

    Card:
    Ati Radeon 4830 (RV770LE)

    My bug:
    https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=532201

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14

    Default

    I created the following file and it started to work. Maybe it will help you too?

    Code:
    bash-3.1$ cat /etc/pm/config.d/unload_modules 
    SUSPEND_MODULES="video"
    before that my laptop went to sleep, but never woke up. I had to reset it manually.

    now it works

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    28

    Default

    Quote Originally Posted by dolphin77 View Post
    I created the following file and it started to work. Maybe it will help you too?

    Code:
    bash-3.1$ cat /etc/pm/config.d/unload_modules 
    SUSPEND_MODULES="video"
    before that my laptop went to sleep, but never woke up. I had to reset it manually.

    now it works
    Thanks for the tip, but it didn't solve my problem.

    I have read about problems system not waking up from suspend, but my situation is a bit different as my system doesn't even suspend properly. Fans stay on after suspend and black screen is shown under KMS (see bugreport).

    Just tried suspending in single user mode with: echo "mem" > /sys/power/state => No luck.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •