Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Athlon II Passive cooling?

  1. #21
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    174

    Default

    Hi everyone! Posting this from the media center :-). With the termal paste (and no fan) and undervolted to 1.25V, the system idles at 35 and stays at 43 after a few minutes of stress with 4 threads, being more or less inaudible. So all is working as I wanted. I would like to thank everyone for the great advice.

  2. #22
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    in front of my box :p
    Posts
    781

    Default

    Never use no paste. It is important to get really good contact.
    What kind did you use now? There are silicon based and silver ones, silver is a far better heat conductor. (But you have to be carful since it is also one of the best electric conductors.) Normally I use some of the fine milled silver grease. Boxed coolers often come with some silicone based attached which is also ok if you just want to set it up quickly. And it is less liquid (more like chewing gum) and it should not have much electric conductivity if you spill some of it.

  3. #23
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    174

    Default

    It was the OEM paste supplied with a Cooler Master V8 I bought for my Phenom II X4 940 BE (for which I used another one). It seems quite "solid" and has a dark colour.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •