Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 133

Thread: Catalyst 10.2 is out

  1. #11
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Greece
    Posts
    3,801

    Default

    Quote Originally Posted by Melcar View Post
    Driver also has the "new" 2D accel. method, though it's still very buggy and slow in this driver revision to be of any practical use.
    Did seriously anyone in here (except Qaridarium ) think it would be otherwise?

  2. #12
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    62

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    Did you really expect a WORKING driver?
    No, but from a psychological perspective whining a bit makes oneself fell better

  3. #13
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paderborn
    Posts
    40

    Default debian

    zomg...

    Okay I will upload 10-2 now to Debian, but if AMD does not deliver a working driver for Xorg 7.5, then I think it will be excluded from our next release Squeeze at all..

    Bad bad AMD, you leave us, the Distribution Maintainers, alone in a dark corner :/

    nvidia is delivering a working driver since "ages", that is a bad press on Linux for you guys.

  4. #14
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    784

    Default

    Quote Originally Posted by Melcar View Post
    Anyway, the driver does not work with KDE4 desktop effects; guess they never fixed the issue.
    funny, just today I decided to give KDE4.4 a spin, and whatdoyaknow, it works (HD5770, 10.1).

    won't try 10.2 before the official release though.

  5. #15
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    24

    Default

    I'm testing this new release under Ubuntu 9.10 and compiz segfaults, specially if you load another GLX app and then close it like glxgears.

    No need to add nopat anymore for CAL.

  6. #16
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    50

    Default

    With this 10.2 my kwin (kde's composite ;P) gives nothing more than black screen with mouse cursor on it...
    Without kwin everything seems to work good - 3d acceleration also.
    Darn - kwin worked on my 4850 for months...

    @KANO:
    did you notice anything new with this new 10.2? Will you make some changes in your building script?
    The only difference that i can see are missing libfglrx_tvout libs, and some files names changes for ubuntu... heh...
    I guess i must to search more deeply for some building changes... maybe theres new symlink or something.

    --
    Archlinux x86_64 hd4850

  7. #17
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,678

    Default

    I did not notice any required package fixes in my script, the packages build. I updated my script with the 2 additional pci ids before my first post in this thread already. xvba has wrong colors as usual, did not test much more. crap as usual

  8. #18
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    213

    Default

    10.2 makes me sad.

  9. #19
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    50

    Default

    BTW: there is a nice comment in packages/Ubuntu/dists/sources/rules:

    #they don't provide the symlink for us (starting at 8.699)
    dh_link -p$(PKG_driver) usr/lib32/libatiuki.so.1.0 usr/lib32/libatiuki.so.1

    hehee

  10. #20
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    105

    Default

    The Site just updated with the official release.....here goes nothing

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •