Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 46

Thread: 10.4 Released

  1. #31
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    @etreus

    Use my script or update the packages dir after --extract with

    http://phorogit.com/index.php?p=fglr...ing.git&dl=zip

    if you prefer manual way. My script adds kernel .33/.34 support on the fly too. Did not test on karmic however - you can do
    I fix with

    binary-install/$(PKG_control)::
    #execstack -c debian/$(PKG_control)/$(DRIDIR)/bin/amdcccle

    on packages/Ubuntu/dists/karmic/rules

    before I extract it with

    sh ati-driver-installer-10-4-x86.x86_64.run --extract

  2. #32
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    @etreus

    Use my script or update the packages dir after --extract with

    http://phorogit.com/index.php?p=fglr...ing.git&dl=zip

    if you prefer manual way. My script adds kernel .33/.34 support on the fly too. Did not test on karmic however - you can do
    1) extract the data:
    sh ati-driver-installer-10-4-x86.x86_64.run --extract ati_10.04

    2) edit the file:
    vi ati_10.04/packages/Ubuntu/dists/karmic/rules

    edit the last line
    Code:
    binary-install/$(PKG_control)::
            #execstack -c debian/$(PKG_control)/$(DRIDIR)/bin/amdcccle
    3) from dir ati_10.04:
    ./ati-installer.sh 10.04 --buildpkg Ubuntu/karmic

  3. #33
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4

    Default

    1) extract the data:
    sh ati-driver-installer-10-4-x86.x86_64.run --extract ati_10.04

    2) edit the file:
    vi ati_10.04/packages/Ubuntu/dists/karmic/rules

    edit the last line
    Code:
    binary-install/$(PKG_control)::
            #execstack -c debian/$(PKG_control)/$(DRIDIR)/bin/amdcccle
    3) from dir ati_10.04:
    ./ati-installer.sh 10.04 --buildpkg Ubuntu/karmic

  4. #34
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by etreus View Post
    1) extract the data:
    sh ati-driver-installer-10-4-x86.x86_64.run --extract ati_10.04

    2) edit the file:
    vi ati_10.04/packages/Ubuntu/dists/karmic/rules

    edit the last line
    Code:
    binary-install/$(PKG_control)::
            #execstack -c debian/$(PKG_control)/$(DRIDIR)/bin/amdcccle
    3) from dir ati_10.04:
    ./ati-installer.sh 10.04 --buildpkg Ubuntu/karmic
    Nope. Doesn't work.

    Forgot to check the directory created in /tmp first though, so maybe I'll invest a few minutes at some time to see what exactly it's trying to do...
    MSI GT725-074US:
    Intel Core 2 Duo P8600, 4GB DDR2-800, 320GB 7200RPM WDC WD3200BEKT-22F3T0, ATI Mobility Radeon HD 4850 512MB GDDR3, 8x Super multi DVD+/-RW, 1680x1050 (17"), 9 cell battery

    Ubuntu 8.10 x86-64 (current updates) catalyst 9.3
    Windows Vista Home Premium 32b SP1 (current update) still on shipped catalyst(8.12 I think, MSI packed -- lazy)

  5. #35
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by cutterjohn View Post
    Nope. Doesn't work.

    Forgot to check the directory created in /tmp first though, so maybe I'll invest a few minutes at some time to see what exactly it's trying to do...
    OK. I gave it one last shot, and noticed this time that it was apparently trying to create a file in tmp, pkg_build.out but there was already one left over from when I tried an earlier build with the owner of root.

    Removing that pkg_build.out allowed it to build ok this time.
    MSI GT725-074US:
    Intel Core 2 Duo P8600, 4GB DDR2-800, 320GB 7200RPM WDC WD3200BEKT-22F3T0, ATI Mobility Radeon HD 4850 512MB GDDR3, 8x Super multi DVD+/-RW, 1680x1050 (17"), 9 cell battery

    Ubuntu 8.10 x86-64 (current updates) catalyst 9.3
    Windows Vista Home Premium 32b SP1 (current update) still on shipped catalyst(8.12 I think, MSI packed -- lazy)

  6. #36
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    203

    Default

    2 more comments,
    Ubuntu 9.10 x86-64
    mobility 4850
    catalyst 10.4 as built via above rules script edit.

    My LCD brightness control has gone completely wonky from just semi-f'ed up. (Before 10.4 the 2nd setting from none in the brightness popup actually seemed to be the lowest brightness setting while the lower 2 became progressively brighter, i.e. 1 up from none was brighter than 2 up, and brightness all the way "down"(no bar) was brighter than 1 "up". Now my brightness control just flops all over the place, from nothing to what looks like about 5 then to 2, then to 4, etc... best way to describe I guess would be highlighted segments of the brightness popup feedback indicator...)

    2. "Failed to execute child process "amdxdg-su" (No such file or directory)"
    CCC is back to shipping w/o AMD's little superuser script or whatever it was again. It's been like this for several releases now, and I just remember to try it again since I kept my own gksudo startup workaround from the last time...
    MSI GT725-074US:
    Intel Core 2 Duo P8600, 4GB DDR2-800, 320GB 7200RPM WDC WD3200BEKT-22F3T0, ATI Mobility Radeon HD 4850 512MB GDDR3, 8x Super multi DVD+/-RW, 1680x1050 (17"), 9 cell battery

    Ubuntu 8.10 x86-64 (current updates) catalyst 9.3
    Windows Vista Home Premium 32b SP1 (current update) still on shipped catalyst(8.12 I think, MSI packed -- lazy)

  7. #37
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,626

    Default

    Well with the hotfix mentioned by etreus you will only have got a build fix, that's not that same what you get when you update the complete packageing which i do in my script. For testing my script has a -u switch that will always fetch the packaging from the phorogit zip file. Usually i embedd the needed patches inside the script so that download is not needed for tested driver releases. Its needed to do that when the packages change - which definitely happens from time to time.

  8. #38
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    14

    Default

    I just love the "Known Issues" section in their release notes. If this heading doesn't lie, I think it's safe to say that AMD just doesn't know nearly as much as they easily could know: http://ati.cchtml.com/buglist.cgi?bu...severity=major

  9. #39
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    89

    Default

    so it's X 1.7 for me again ... I could have waited the month instead of downgrading to 1.6 for 10.3 to work :-(((

    ok happy upgrading again today ...

  10. #40
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5

    Default

    I'm on gentoo, 10.4 works great here, although I had to revert back to xorg-server 1.6.5 because of some "resVgaShared" issue.

    If there's a patch to get it working on 1.7, I'm interested. Mind you, Apart from 1.7 going stable, I'm not even sure what the benefits with 1.7 are.

    Re, the minimization/resize delay. The lag seems shorter with every release.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •