Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 56

Thread: Noticing A Problem With Ad Loading?

  1. #21
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    My Parents Basement
    Posts
    52

    Default

    edit time limit of 1 minute...

    What I was going to add:
    I'll have to look into phoronix premium.

  2. #22
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    48

    Default

    Dunno about misbehaving ads, but I know the new one-time popover ad can't be closed in Akregator (KHTML).

  3. #23
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hannover, Germany
    Posts
    9

    Default

    I just noticed the add-bug this morning. Once a klasseloteriet.dk add and another one in Pink&black that I couldn't read. Strange that I get Danish adds while in Germany. Browser: Chrome on ubuntu. Would be nice if this gets fixed, because this is a serious usability killer.

  4. #24
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    290

    Default

    Quote Originally Posted by poofyyoda View Post
    I get that every time if I don't adblock it. Also happens to me if I access at uni, which uses Windows. The add is of a various type depending on where I am.


    Heres a screen:

    Have the same screen, so won't include it another time. refreshing the page makes is disapear.

  5. #25
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    40

    Default

    The same here. I am in Germany and I get some klasselotteriet.dk ad.

  6. #26
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    148

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    If you are logged into your forum account, one of the free benefits is that you shouldn't see Kontera ads anywhere at all on Phoronix. To see no ads of any kind, subscribe to Phoronix Premium - http://www.phoronix.com/scan.php?page=phoronix_premium
    However, notice:
    1. It has a short time-out (waaay shorter than the forums)
    2. You have to login using the forums
    3. You can't lock it to your IP (so you *have* to login)

  7. #27
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    148

    Default

    I temporarily disabled adblock and good lord!

    Do you really wonder why people use adblock?

  8. #28
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Norway
    Posts
    146

    Default

    Yes, I've noticed this a couple of times. Thought Phoronix was desperate for more ad revenue, for a while there. Good to know it's just a bug. Reading from Norway.

  9. #29
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2,264

    Default

    I just had this problem on the main page with a Samsung Pixom m8800 running Opera mini in java on Symbian OS, but the problem is longer there... So no reproduce.

    I live in the Netherlands and I am currently in a bus in Haarlem and my ISP is Vodafone internet.

  10. #30
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    87

    Default

    experiencing problem here in italy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •