Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Gallium on r600 imported to mesa / trunk

  1. #11
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Finland
    Posts
    1,578

    Default

    Is the situation still the same as earlier ie that you shouldn't expect it to run at all with r600 but only with r700?

  2. #12
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto-ish
    Posts
    7,402

    Default

    IIRC Jerome was saying that it had only been *tested* on 7xx, not that there were known problems with 6xx.

  3. #13
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Finland
    Posts
    1,578

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    IIRC Jerome was saying that it had only been *tested* on 7xx, not that there were known problems with 6xx.
    Well, that's pretty much what I meant. I recall him saying that loong ago, was wondering if it had been tested with r6xx since then. Apparently not. Guess I'm gonna bother trying it out eventually anywway.

  4. #14
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    122

    Default

    I reversed commit - disable rendering, and used 2.6.34 kernel from radeon-testing branch, otherwise it wouldnt work.

  5. #15
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    USA
    Posts
    29

    Default

    Anyone tried recently? I'm tempted to compile it, but I'd like to know where it's at because I see commits for it daily when I pull the new mesa source

  6. #16
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Germany
    Posts
    2,122

    Default

    r300g is still where it's at. r600g hasn't seen much progress since it was first pulled into mesa and probably isn't useful for anything just yet. I guess active development will begin after the r8xx classic stuff is released and running.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •