Page 29 of 29 FirstFirst ... 19272829
Results 281 to 285 of 285

Thread: Drivers for linux are rubbish

  1. #281
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    86

    Default

    How about the recently released 10.6 drivers? Isn't the new 2D acceleration feature complete-ish?

  2. #282
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto-ish
    Posts
    7,569

    Default

    Yes, but when I made that post they were soon-to-be-released, not recently-released

  3. #283
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    16

    Default

    Ahh, it's all clear now, thanx much. I'm on ubuntu right now using ubuntu's open source drivers, lag free. When the new drivers come out, i'll give them a spin. I haven't even come close to diving into Wine yet, i'm still trying to work out the indicator applet. It's more complicated than it seems on the surface, i haven't grasped its power. One step at a a time eh.
    I must thank you all again for taking the time to answer all my questions, and so quickly too.

  4. #284
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13

    Default wow

    Well this thread has spiraled way off course since I started it.

    Ok, so where can I find ALL the WORKING patches I need to install the ati drivers for linux (using the ATI installer), against my 2.6.34 system? As I said in the original OP, I have had this issue with using pretty much any kernel beyond 2.6.28 and have had to scavenge around the net for patches.

    I don't feel like having to wad through 1000 pages of posts. Perhaps someone should start a thread on this, make it sticky, and have it purely for patches only, so they don't get lost in the thousands of posts.

  5. #285
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13

    Thumbs up thank you Kano

    kano's script has fixed it. I missed that post on the first page.

    Thanks Kano, you are a god *bows*

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •