Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 54 of 54

Thread: AMD Catalyst 10.6 For Linux Brings Changes

  1. #51

    Default

    i can confirm it too, artifacts are gone and the screen minimize delay is still gone with it

  2. #52
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    glock24, FallenWizard, can you confirm that disabling the new 2D accel code eliminates the artifacts :

    aticonfig --set-pcs-str=DDX,ForceXAA,TRUE

    (run as root or sudo, with X *not* running)
    While this fixes the artifacts, I can no longer enable compositing under kwin and trying to do so sometimes crashes X (aticonfig --set-pcs-str=DDX,ForceXAA,FALSE returns fglrx to the old behavior).
    Anyway there is a bug report on ati.cchtml.com now.

  3. #53
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7

    Default I have the same bug ...

    Quote Originally Posted by unimatrix View Post
    Hey nice release ATI. But could you possibly make the driver work next time?
    To coreect thi bug verify that you have
    BusID "PCI:1:0:0"
    in your xorg.conf.

    Or simply do aticonfig --initial

  4. #54
    Join Date
    May 2007
    Posts
    352

    Default

    Quote Originally Posted by bojojo2020 View Post
    To coreect thi bug verify that you have
    BusID "PCI:1:0:0"
    in your xorg.conf.

    Or simply do aticonfig --initial
    Yes, this advice was given and taken three pages back (five days ago).

    Also, your first suggestion assumes the BusID is PCI:1:0:0, which may not be the case.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •