Results 1 to 4 of 4

Thread: Xvideo Impossible?-8.36.5+xorg7.2+kernel 2.6.20??

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8

    Default Xvideo Impossible?-8.36.5+xorg7.2+kernel 2.6.20??

    as title said:

    i'm using Feisty final (Xubuntu).

    kernel is 2.6.20
    xorg 7.2

    ati mobility x1400

    fglrx 8.36.5(download from ATI and manually installed becuase there is no 8.36.5 on deb repos.)

    everytime i launch a program which needs Xvideo, the program will quit and print some "bad parameters" error.

    also noticable slowdown (or should i call it stutter?) in desktop menu popup.

    tried some xorg.conf options like texturevideo or etc,no luck.

    until now, are there some workaround to make the Xvideo stuff work like before?


  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    PL
    Posts
    907

    Default

    try setting opengloverlay instead of video overlay in xorg.conf . some people say it helps (i don't know myself).

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8

    Default

    not work

    Quote Originally Posted by yoshi314 View Post
    try setting opengloverlay instead of video overlay in xorg.conf . some people say it helps (i don't know myself).

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    PL
    Posts
    907

    Default

    that's good to know ;-). i've decided to stick with previous version for now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •