Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 75 of 75

Thread: AMD catalyst 10.9 has been released

  1. #71
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3

    Default

    i solved like anomalydetected said

    downgrade to kernel 2.6.32-23 and works ati 10.9

    thanks!

  2. #72
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    5,411

    Default

    Quote Originally Posted by foutrelis View Post
    I think I'm experiencing the same issue. I filed a bug report at http://ati.cchtml.com/show_bug.cgi?id=1913 but haven't received a reply yet. Before reporting this as a bug, I asked on the Arch forums if anyone was able to reproduce this issue, but yours is the only similar report.

    Have you by any chance found an explanation of what's wrong and/or maybe a solution?
    just drop the 32bit flash the nativ 64bit one do have less bugs.

  3. #73
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    5,411

    Default

    Quote Originally Posted by foutrelis View Post
    I think I'm experiencing the same issue. I filed a bug report at http://ati.cchtml.com/show_bug.cgi?id=1913 but haven't received a reply yet. Before reporting this as a bug, I asked on the Arch forums if anyone was able to reproduce this issue, but yours is the only similar report.

    Have you by any chance found an explanation of what's wrong and/or maybe a solution?
    i now creat an accound on this page "http://ati.cchtml.com/" to confirm this bug for you.

    only know catalyst version "10.5 ,10,6, pre10,5" for this page there is no difference for 10.8 or 10.9

  4. #74
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens, Greece
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Qaridarium View Post
    just drop the 32bit flash the nativ 64bit one do have less bugs.
    It's exactly the same situation with the native 64bit Flash plugin. And it's not just Flash either; it has occurred with smplayer a few times, although in this case it's not reproducible always like Flash.

  5. #75
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    5,411

    Default

    Quote Originally Posted by foutrelis View Post
    It's exactly the same situation with the native 64bit Flash plugin. And it's not just Flash either; it has occurred with smplayer a few times, although in this case it's not reproducible always like Flash.
    i just pointet out that the 64bit one do have less bugs.

    yes maybe a driver bug but be sure Flash is crap if something goes wrong with flash most of the time its OK because just Flash...

    you can not set the bugfree unix/linux standart for flash.. you know its adobe.. they can't ;-)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •