Results 1 to 4 of 4

Thread: Unigine Heaven problem

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3

    Default Unigine Heaven problem

    There are a couple parts of the demo that show only in black, like this:



    I have a 5870. I made this screenshot with the 10-08 drivers, but with 10-11 and everything in between the problem is still present. Is this a known problem, or just with my setup?
    If I need to provide more info, let me know.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    5,411

    Default

    Quote Originally Posted by Sjonny View Post
    There are a couple parts of the demo that show only in black, like this:



    I have a 5870. I made this screenshot with the 10-08 drivers, but with 10-11 and everything in between the problem is still present. Is this a known problem, or just with my setup?
    If I need to provide more info, let me know.
    i try to watch your bug but unigine haven works fine on my hd5670 card with the catalyst 10-10--

    maybe there is something wrong with your system ?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3

    Default

    I redownloaded the demo, and that fixed it ... seems something was wrong with the version I previously had.

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    79

    Default

    Quote Originally Posted by Sjonny View Post
    I redownloaded the demo, and that fixed it ... seems something was wrong with the version I previously had.
    FGLRX didn't support blur, so Depth of Field didn't work.

    Most likely you have coincidentally upgraded your graphics driver (10.11 is the first one to support it) at the same time as you redownloaded Unigine, fixing the bug.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •