Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: AMD Catalyst 10.11

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Germany
    Posts
    2,162

    Default AMD Catalyst 10.11


  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    62

    Default

    yeah packaging failure.

  3. #3

    Default

    pls post md5sum and/or sha1sum thx

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    75

    Default

    Quote Originally Posted by AnonymousCoward View Post
    pls post md5sum and/or sha1sum thx
    This is what my ebuild-f-abouts gave me:
    Code:
    DIST ati-driver-installer-10-11-x86.x86_64.run 123939635 RMD160 9868535bb2f4f79ae6f10fbb68e227df576bda19 SHA1 a7b9dbc5c0b7dd167fcf6ee4692987b7e76799ca SHA256 b9c6fb4d9cdc726812437a448a76fafad709b9d93db4546991a17b1506e263fc
    Hope it's correct

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    519

    Default

    Quote Originally Posted by AnonymousCoward View Post
    pls post md5sum and/or sha1sum thx
    The package integrity is checked by the installer, isn't it?

  6. #6
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    321

    Default

    Quote Originally Posted by PsynoKhi0 View Post
    The package integrity is checked by the installer, isn't it?
    Yes, it is, however, if you still wish to check the md5sum, here it is:

    Code:
    e2304b649b0894e3a904cd0c45bfbcc3 ati-driver-installer-10-11-x86.x86_64.run
    also, some wine bugs still persist in this driver on wine 1.3.x and 1.2.x when using ubuntu 10.10.

    Wine: Left 4 Dead Missing models (effects Alien Swarm, WoW, Left 4 Dead 2, and a bunch of other games )

  7. #7
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    332

    Default

    im kinda pissed with fglrx.
    performance with vsync is terrible.
    and the fullscreen bug is still persistent.
    its been fixed in the 10.7 driver and was reintroduced in the 10.8.
    this bug is so stupid/annoying and i honestly cant think it is hard to fix( its already been fixed).
    bridgman can you please, please, please, please, please, please talk to somebody about this?
    its a real showstopper if you cant use the rest of your applications, just because you have one fullscreen opengl application running.

  8. #8
    Join Date
    May 2009
    Posts
    62

    Default

    Anyone get it working on maverick, it fails fors me.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    332

    Default

    Quote Originally Posted by jamey0824 View Post
    Anyone get it working on maverick, it fails fors me.
    works for me.
    32bit hd4570

  10. #10
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    257

    Default

    For me, Catalyst 10.11 is really not exciting. In my HD2600, I still can't decode H264 videos using XvBA (Although VC-1 videos worked OK). Falling back to Catalyst 10.7 (again)...

    In another video card I have (a HD4650 AGP), no problems so far...

    Cheers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •