Results 1 to 3 of 3

Thread: Well Finally got Solaris 10 build 66 installed

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    33

    Default Well Finally got Solaris 10 build 66 installed

    This was not a long process. the interface looks not too bad. Got Sun Studio 11 installed . I know I did not have enough time today in troubleshoot the system I need to know again is the Solaris Troubleshooting page to get my DHCP working again.

    Thanks

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by smp-freak View Post
    This was not a long process. the interface looks not too bad. Got Sun Studio 11 installed . I know I did not have enough time today in troubleshoot the system I need to know again is the Solaris Troubleshooting page to get my DHCP working again.

    Thanks
    smp-freak,

    What hardware are you using with your Solaris b66 setup?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    33

    Default hardware on Solaris 10 build 66

    hey Michael

    the Motherboard is the ASUS PC-DL Deluxe that has the intel e1000 onboard Ethernet. it was funny on boot up it said it had e1000eg and at 100 Full Duplex it is up

    When I went to go and login to the Java Desktop environment v3 I was going to setup my user account located in /export/home/$USER

    Just trying to look in what the command is to look at the IP address and how I can configure it

    I can say and confirm that the promise 20378 SATA works like a charm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •