Results 1 to 3 of 3

Thread: Funtoo can't upload with PTS-3.0.1

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4

    Default Funtoo can't upload with PTS-3.0.1

    The ebuilds in portage are old, I plan to update them but for now I just downloaded the latest tarbal. I ran it from the directory, and I changed my php-cli configuration to allow for fopen url connections. I am able to download and run test fine, however it fails to upload it. I don't get any error messages and test complete like normal. However when I check they aren't uploaded (and yes I verified that I am logged into with PTS).

    If I try to manually upload the results it tells me an argument is missing. Anyone have any ideas?
    Code:
    s.shelnutt@funtoo-64 ~/Downloads/phoronix-test-suite $ ./phoronix-test-suite upload-result ~/.phoronix-test-suite/test-results/contest/composite.xml 
    sh: lspci: command not found
    
    ERROR: Argument Missing.
    
    CORRECT SYNTAX
    phoronix-test-suite upload-result[Test Result]
    
    s.shelnutt@funtoo-64 ~/Downloads/phoronix-test-suite $ ./phoronix-test-suite upload-result ~/.phoronix-test-suite/test-results/contest/test-1.xml 
    
    ERROR: Argument Missing.
    
    CORRECT SYNTAX
    phoronix-test-suite upload-result[Test Result]
    
    s.shelnutt@funtoo-64 ~/Downloads/phoronix-test-suite $ ./phoronix-test-suite upload unigine-tropics unigine-heaven
    
    ERROR: Argument Missing.
    
    CORRECT SYNTAX
    phoronix-test-suite upload-result[Test Result]
    
    s.shelnutt@funtoo-64 ~/Downloads/phoronix-test-suite $ ./phoronix-test-suite upload-result unigine-tropics unigine-heaven
    
    ERROR: Argument Missing.
    
    CORRECT SYNTAX
    phoronix-test-suite upload-result[Test Result]

  2. #2

    Default

    phoronix-test-suite upload-results contest

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    phoronix-test-suite upload-results contest
    I see thanks! So to upload results you specif you the name that you gave the test and not the benchmark name?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •