Hi,

I've installed with succes the new 8.31.5 ATI driver on my fc6.
It works perfectly on my laptop Dell 610 with X300 graphical card.

Problem is when i, plug an external display + "a big display" xorg.conf my computer just freezes after a while (before this freeze it works fine).

I've got the following message into the /var/log/Xorg.0.log file.
(II) fglrx(0): [drm] removed 1 reserved context for kernel
(II) fglrx(0): [drm] unmapping 8192 bytes of SAREA 0xd000 at 0xb7e95000
(EE) fglrx(0): === [swlDalHelperSetControllerConfigForRemap] === CWDDC ControllerSetConfig failed: 6 - 0

Here is the copy of my dual display (big display) config file (/etc/X11/xorg.conf):
# Xorg configuration created by system-config-display

Section "ServerLayout"
Identifier "srv_layout"
Screen "aticonfig-Screen[0]" 0 0
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
InputDevice "Synaptics" "CorePointer"
EndSection

Section "Files"
EndSection

Section "Module"
Load "dri"
Load "glx"
Load "extmod"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "fr"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Synaptics"
Driver "synaptics"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "Protocol" "auto-dev"
Option "Emulate3Buttons" "yes"
Option "LeftEdge" "120"
Option "RightEdge" "830"
Option "TopEdge" "120"
Option "BottomEdge" "650"
Option "FingerLow" "14"
Option "FingerHigh" "15"
Option "MaxTapMove" "110"
Option "VertScrollDelta" "20"
Option "HorizScrollDelta" "20"
Option "MinSpeed" "0.3"
Option "MaxSpeed" "0.75"
EndSection

Section "Monitor"

### Comment all HorizSync and VertSync values to use DDC:
Identifier "aticonfig-Monitor[0]"
ModelName "LCD Panel 1400x1050"
### Comment all HorizSync and VertSync values to use DDC:
HorizSync 31.5 - 90.0
VertRefresh 59.0 - 75.0
Option "dpms"
# Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
# Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "aticonfig-Monitor[1]"
Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
Option "DPMS" "true"
EndSection

Section "Device"
Identifier "aticonfig-Device[0]"
Driver "fglrx"
Option "AGPMode" "4"
Option "/etc/X11/xorg.conf.fglrx-28" "-28"
Option "OverlayOnCRTC2" "1"
Option "UseEDID" "FALSE"
Option "AddARGBGLXVisuals" "TRUE"
BusID "PCI:1:0:0"
EndSection

Section "Device"
Identifier "aticonfig-Device[1]"
Driver "fglrx"
Option "AGPMode" "4"
Option "UseEDID" "FALSE"
Option "AddARGBGLXVisuals" "TRUE"
BusID "PCI:1:0:0"
Screen 1
EndSection

Section "Screen"
Identifier "aticonfig-Screen[0]"
Device "aticonfig-Device[0]"
Monitor "aticonfig-Monitor[0]"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
Identifier "aticonfig-Screen[1]"
Device "aticonfig-Device[1]"
Monitor "aticonfig-Monitor[1]"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
Modes "1280x1024"
EndSubSection
EndSection

Section "Extensions"
Option "Composite" "Disable"
EndSection

Any idea, of what is wrong there ?

Sherl