Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: NVIDIA GeForce 3 Ti200 on Fedora Core 6

  1. #11
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    29

    Default

    Help me? Please?

  2. #12

    Default

    Livna drivers can be debated... It largely depends if you want to build the drivers yourself, etc...

    Personally I use the manufacturer-supplied packages. For NVIDIA I use the installer and with the ATI drivers I use the buildpkg ability.

    Are you using the NVIDIA.com drivers or Livna?

    Do you have Composite enabled in your xorg.conf? (WIth NVIDIA you can have it enabled, and should).

    When you start Beryl what is the output?

  3. #13
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    29

    Default

    I use NVIDIAS closed drivers, composite is enabled. I have to reboot to give you the output. xorgconfig was a mess. but, should this be like it is:
    Section "Files"
    ModulePath "/usr/lib/xorg/modules"
    EndSection

  4. #14
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    29

    Default

    here it is... Not very nice for me, I think.

    Xlib: extension "XVideo" missing on display ":0.0".
    xvinfo: No X-Video Extension on :0.0
    compiz: No sync extension

  5. #15

    Default

    Code:
    Section "Module"
        Load  "dbe"
        Load  "v4l"
        Load  "extmod"
        Load  "type1"
        Load  "freetype"
        Load  "glx"
    EndSection
    Try having those modules loaded in your xorg.conf and see if it addresses those errors.

  6. #16
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    29

    Default

    Sorry:

    [root@localhost X11]# Xlib: extension "XVideo" missing on display ":0.0".
    xvinfo: No X-Video Extension on :0.0
    compiz: SmcOpenConnection failed: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed
    compiz: No sync extension
    Xlib: extension "XVideo" missing on display ":0.0".
    xvinfo: No X-Video Extension on :0.0
    XGL Absent, checking for NVIDIA
    Nvidia Present
    Relaunching beryl with __GL_YIELD="NOTHING"
    Xlib: extension "XVideo" missing on display ":0.0".
    xvinfo: No X-Video Extension on :0.0
    XGL Absent, checking for NVIDIA
    Nvidia Present
    beryl: SmcOpenConnection failed: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed
    beryl: No sync extension
    compiz: SmcOpenConnection failed: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed
    compiz: No sync extension

  7. #17
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    29

    Default

    Am I right when I say that I have to tell xorg.conf to load Xv (X-Video)

  8. #18

    Default

    Loading extmod should provide the X-Video extension for you. I haven't run into this issue before so I am wondering if it may be an issue with something in the GeForce 3 series.

  9. #19
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    29

    Default

    Forgot the very omportant "Restart Computer"
    But, now: beryl: No GLXFBConfig for depth 32

    I need to tell xorg.conf AND the NVIDIA X configurator that I want to run Linux in 24-bit

  10. #20

    Default

    Depth 24

    That should get you going.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •