Page 10 of 126 FirstFirst ... 891011122060110 ... LastLast
Results 91 to 100 of 1251

Thread: Updated and Optimized Ubuntu Free Graphics Drivers

  1. #91

    Default

    Quote Originally Posted by phitastic View Post
    I just installed the latest packages from this repo but (for the first time) got the following errors. Could it be related to the latest 280.04 nvidia drivers from the bumblebee PPA, https://launchpad.net/~mj-casalogic/+archive/bumblebee/ ? Any ideas would be greatly appreciated.
    I didn't noticed this post before. It is fixed now?

  2. #92

    Default Updates

    Mesa
    • glsl-to-tgsi branch now officially merged into mesa master.
    • PP filters should also work with hardware drivers. MLAA probably supported only on r600g.


    Also, intel driver updated 2.15.901.

  3. #93
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Linuxland
    Posts
    4,994

    Default

    MLAA may or may not work even on r600g, see http://candgsoc.host56.com/2011/08/hw-binding/

  4. #94

    Default Updates

    Mesa

  5. #95
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by oibaf View Post
    Already in master.

  6. #96

    Default

    Quote Originally Posted by Behem0th View Post
    Already in master.
    Yep, that was I meant indeed

  7. #97

    Default

    I dropped the kasanen-post-process-v2 branch from mesa since it merge-conflicts with master.

  8. #98

    Default Updates

    Mesa
    • kasanen-post-process-v2 branch was officially merged in mesa
    • new GL_ARB_conservative_depth extension (required by OpenGL 4.2)


    Also I backported libvpx 0.9.7.p1 from debian. It has many changes but I especially like this one:
    Decoder speed was not a priority for this release, but improved approximately 8.4% on x86.
    which should make playing WebM video a bit faster (e.g. when using YouTube HTML5 mode).

  9. #99
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5

    Default

    Hi,

    I have upgraded from your ppa and now I cannot boot into the graphic desktop (it boots, but then somehow I think the booting process hangs and I cannot gets into the gui) The machine has a Nvidia G105M graphic card and it is a fresh install of Ubuntu 11.04 on an external drive.

    I have another partition on the same external hd with Ubuntu 11.04 using drivers from the xorg-edgers ppa and it boots with no problem. I have tried replacing xorg-edgers with your ppa on this install (purge xorg-edgers, add the Oibaf ppa and update and upgrade) before but I had the same problem in booting, removing oibaf and reinstalling xorg-edgers and booting problem disappeared.

    I thought the problem might have been due to some conflicting libraries left over from xorg-edgers or other ppas so I made a fresh install of Ubuntu 11.04 on a different partition and then upgrade with your ppa but still no luck (it boots into the gui desktop successfully if I purge oibaf from recovery mode and reboot) I have been keeping up on updating (from recovery mode) so I have the latest drivers from your ppa.

    Thanks in advance for any advice.
    Last edited by beew; 08-27-2011 at 12:34 PM.

  10. #100

    Default

    Quote Originally Posted by beew View Post
    Hi,

    I have upgraded from your ppa and now I cannot boot into the graphic desktop (it boots, but then somehow I think the booting process hangs and I cannot gets into the gui) The machine has a Nvidia G105M graphic card and it is a fresh install of Ubuntu 11.04 on an external drive.

    I have another partition on the same external hd with Ubuntu 11.04 using drivers from the xorg-edgers ppa and it boots with no problem. I have tried replacing xorg-edgers with your ppa on this install (purge xorg-edgers, add the Oibaf ppa and update and upgrade) before but I had the same problem in booting, removing oibaf and reinstalling xorg-edgers and booting problem disappeared.

    I thought the problem might have been due to some conflicting libraries left over from xorg-edgers or other ppas so I made a fresh install of Ubuntu 11.04 on a different partition and then upgrade with your ppa but still no luck (it boots into the gui desktop successfully if I purge oibaf from recovery mode and reboot) I have been keeping up on updating (from recovery mode) so I have the latest drivers from your ppa.

    Thanks in advance for any advice.
    Do you see something relevant in /var/log/Xorg.0.log* or in dmesg when the system doesn't start?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •