Hello
I am trying to install the ati drivers version 8.40.4 into Fedora core 7. The packages all build ok but the xsever will not start ! Just crashes back to vesa ,here is my xorg conf and xlog . Thanks in advance

# Xorg configuration created by system-config-display

Section "ServerLayout"
Identifier "single head configuration"
Screen 0 "aticonfig-Screen[0]" 0 0
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

Section "Files"
EndSection

Section "Module"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "aticonfig-Monitor[0]"
Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
Option "DPMS" "true"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "vesa"
EndSection

Section "Device"
Identifier "aticonfig-Device[0]"
Driver "fglrx"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
DefaultDepth 16
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
EndSubSection
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 16
Modes "1280x720" "1152x864" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
Identifier "aticonfig-Screen[0]"
Device "aticonfig-Device[0]"
Monitor "aticonfig-Monitor[0]"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
EndSubSection
EndSection

Section "Extensions"
Option "Composite" "Disable"
EndSection

X Window System Version 1.3.0
Release Date: 19 April 2007
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 1.3
Build Operating System: Fedora Core 7 Red Hat, Inc.
Current Operating System: Linux Angelmedia 2.6.22.9-91.fc7 #1 SMP Thu Sep 27 20:47:39 EDT 2007 x86_64
Build Date: 11 June 2007
Build ID: xorg-x11-server 1.3.0.0-9.fc7
Before reporting problems, check http://wiki.x.org
to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sat Oct 13 09:36:43 2007
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
Parse error on line 67 of section Extensions in file /etc/X11/xorg.conf
Unexpected EOF. Missing EndSection keyword?
(EE) Problem parsing the config file
(EE) Error parsing the config file

Fatal server error:
no screens found
(WW) xf86CloseConsole: KDSETMODE failed: Bad file descriptor
(WW) xf86CloseConsole: VT_GETMODE failed: Bad file descriptor

X Window System Version 1.3.0
Release Date: 19 April 2007
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 1.3
Build Operating System: Fedora Core 7 Red Hat, Inc.
Current Operating System: Linux Angelmedia 2.6.22.9-91.fc7 #1 SMP Thu Sep 27 20:47:39 EDT 2007 x86_64
Build Date: 11 June 2007
Build ID: xorg-x11-server 1.3.0.0-9.fc7
Before reporting problems, check http://wiki.x.org
to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sat Oct 13 09:36:43 2007
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
Parse error on line 67 of section Extensions in file /etc/X11/xorg.conf
Unexpected EOF. Missing EndSection keyword?
(EE) Problem parsing the config file
(EE) Error parsing the config file

Fatal server error:
no screens found
(WW) xf86CloseConsole: KDSETMODE failed: Bad file descriptor
(WW) xf86CloseConsole: VT_GETMODE failed: Bad file descriptor