Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Forum login bug

  1. #11
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Connecticut,USA
    Posts
    953

    Default

    I have the same bug on a laptop using google chrome

  2. #12
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,582

    Default

    Quote Originally Posted by DeepDayze View Post
    I have the same bug on a laptop using google chrome
    Interesting, just tried out opera for the ipad and it displays it better (still with a huge white bar on the left like my first screenshot). The only think is in opera however you cannot reply to posts because it tries to use the advance editor instead of the simple editor.

  3. #13
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,582

    Default

    OK it looks like if you use the simple editor in Opera it works fine other then the white bar on the side when viewing the thread.

  4. #14
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Linuxland
    Posts
    4,995

    Default

    For what it's worth, I still see the vbulletin error message on login.

  5. #15
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Linuxland
    Posts
    4,995

    Default

    Michael,

    I've found the problem on my forum, it was related to the "Always use Forum URL as Base Path" option. This was enabled, which meant that when people accessed the forum without the www. they would get a redirect error when logging in, but with the www. was fine. Now the option is disabled, both URLs seem to be working OK again. This problem did only show up with the very latest round of updates though so the behaviour of this option seems to have changed recently.
    Indeed, the message mentions www., while the redirect takes to phoronix.com/ without the www.

    http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=266707

  6. #16
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    38

    Default

    I am also getting same problem. The forum is not recognizing me first time. I have to login twice to access my account. I guess it might be database problem.

  7. #17
    Join Date
    May 2011
    Posts
    353

    Default

    Haven't had login problems so far, but here on Windows Vista with Google Chrome, it looks like the first iPad screenshot: http://img69.imageshack.us/img69/3761/imageihf.jpg

  8. #18
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Arctic circle, Finland
    Posts
    273

    Default

    Quote Originally Posted by droste View Post
    that's where the ads are. only visible without adblock though ;-)
    Hmm I don't have ads on it:


    There is empty table on it.

  9. #19
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    154

    Default

    I'm also getting the error when logging in to the forum. It works on the second try.

  10. #20
    Join Date
    May 2011
    Posts
    353

    Default

    The ads on the right are only visible on the forum index. When browsing a topic, there are no ads on the right side. Google Chrome leaves a whitespace at the right, Firefox doesn't.

    On the forum index with Firefox it also happens occasionally that an ad gets replaced by whitespace. This whitespace disappears when enabling AdBlock.

    (haven't tested AdBlock on Chrome yet)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •