Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: CrossfireX refuse to work (X)Ubuntu 11.04

  1. #11
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    21

    Default

    i think its impossible to work, because:

    a) im using wubi
    b) im using 5770 with 5750
    c) im using a msi neo 2 fr

    also i cannot setup

    Xorg -configure

    because it says some KMS DRI render, symbols stuff etc. cannot be registered...

  2. #12
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    21

    Default

    but wait, its working in windows? so it should be able to work in linux, too...

  3. #13
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    519

    Default

    Wubi??? Erm sorry then I got no clue about how HW acceleration works with it, if it even does at all.

  4. #14
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    21

    Default

    yeah coz you got no clue at all about wubi

  5. #15
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    21

    Default

    of course hw-accel, 3d games and everything works fine! only crossfire cannot be enabled...

    but hey, close this thread! theres no solution to it and im gonna sell the atis anyway!

  6. #16
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    519

    Default

    Quote Originally Posted by oldskool69 View Post
    im gonna sell the atis anyway!
    Excellent idea, even better yet, take that attitude of yours to nvnews instead.
    So long and good riddance.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •