Results 1 to 3 of 3

Thread: fglrx Unknown Symbols [Legacy Fedora Driver]

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2

    Default fglrx Unknown Symbols [Legacy Fedora Driver]

    first of all many thx to michael for the fine script.

    when i started to install the driver i had have the same problems like explained in the forum, like libqt, controlpanel .... if these problem were solved an i installed all rpms, the kernel module wasn't load able. dmesg show the following errors

    fglrx: Unknown symbol firegl_cmmqs_get_pageaddr_from_vm
    fglrx: Unknown symbol firegl_cail_powerdown
    fglrx: Unknown symbol firegl_cail_powerup

    kernel: 2.6.18-1.2868.fc6
    videocard: ATI Technologies Inc RV280 [Radeon 9200 SE] (rev 01)

    has anyone else these problem? or has anyone a hint for me to solve it?


    thx

    alb

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by alb42195 View Post
    first of all many thx to michael for the fine script.

    when i started to install the driver i had have the same problems like explained in the forum, like libqt, controlpanel .... if these problem were solved an i installed all rpms, the kernel module wasn't load able. dmesg show the following errors

    fglrx: Unknown symbol firegl_cmmqs_get_pageaddr_from_vm
    fglrx: Unknown symbol firegl_cail_powerdown
    fglrx: Unknown symbol firegl_cail_powerup

    kernel: 2.6.18-1.2868.fc6
    videocard: ATI Technologies Inc RV280 [Radeon 9200 SE] (rev 01)

    has anyone else these problem? or has anyone a hint for me to solve it?


    thx

    alb
    At approximately what time did you run the script at? (Since I made some changes last night). Let me know and then I'll throw on a different copy of the firegl_public code and see if that fixes your problem. ATI was planning on maintaining compatibility with the firegl_public code from 8.28.8 for at least a few more releases but it looks like they may be starting to derive from that path.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2

    Default

    i tried it yesterday, today it works many thx

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •