Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 45

Thread: PulseAudio 1.0 Is Now Released With New Features

  1. #31
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    29

    Default

    Quote Originally Posted by yogi_berra View Post
    <snip>
    By the way, does 1.0 fix the SUPER FUCKING TRIPLE SONIC BOOM YOU WIN! bug?
    after reading the vitriol and venom espoused in your blog posting, my only advice to you is to go back to windows, junior. and stay there. then perhaps you won't have an aneurysm from the high blood pressure.

  2. #32
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2,264

    Default

    How does this fix problems with ancient id Games? Their source ports? IOQuake? Etc... ?

  3. #33
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Poland
    Posts
    184

    Default

    The thing stopping me from using PulseAudio was compatibility of Wine and PA.

    I can see there are some recent updates for Wine:
    http://bugs.winehq.org/show_bug.cgi?id=10495
    http://art.ified.ca/?page_id=40

    Do you guys have more information about this? Is Wine now working fine when using PA?

  4. #34
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2,264

    Default

    Quote Originally Posted by Zajec View Post
    The thing stopping me from using PulseAudio was compatibility of Wine and PA.

    I can see there are some recent updates for Wine:
    http://bugs.winehq.org/show_bug.cgi?id=10495
    http://art.ified.ca/?page_id=40

    Do you guys have more information about this? Is Wine now working fine when using PA?
    Wine has always been working perfectly with PA for me, because PA is a layer on top of ALSA and OSS, and Wine doesn't need PA to talk to it.

    The only single problem with PA has been the fact that some not-so-strict-but-working-for-OSS-and-ALSA-drivers for sound cards, were not so fond of listening to PA.

    PA has been working with my hardware forever. On certain cards it's just a crackling nightmare.

    Live with PA or dump it.

  5. #35
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,286

    Default

    Quote Originally Posted by Zajec View Post
    The thing stopping me from using PulseAudio was compatibility of Wine and PA.

    Do you guys have more information about this? Is Wine now working fine when using PA?
    I always found Wine to work best when set to use ESD output, since pulseaudio emulates ESD if the appropriate pulse module is loaded.

    The bug report you link to indicates it will be a while until the recent changes to winepulse make it into the main git branch (and a release).

    Have you tried to use pulseaudio and Wine >= 1.3.26 ? The ALSA underrun error is fixed there. Of course, you need to configure programs that use alsa libs (libasound) to output to pulseaudio.
    Last edited by DanL; 09-28-2011 at 04:55 PM.

  6. #36
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    897

    Default

    Quote Originally Posted by V!NCENT View Post
    How does this fix problems with ancient id Games? Their source ports? IOQuake? Etc... ?
    It brings people back to the windows desktop where those games still work and Doom 3 has EAX support.

    my only advice to you is to go back to windows, junior

  7. #37

    Default

    Quote Originally Posted by yogi_berra View Post
    It brings people back to the windows desktop where those games still work and Doom 3 has EAX support.
    Sadly many windows games stopped working after some service craps updates. While it's about PA I don't care at all about winblows, so go back to your blog, please.

  8. #38
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2,264

    Default

    Totaly agreeing with Kraftman, here.

    A lot of games stopped working in Windows and, kinda funny, started working on Linux through Wine.

    Now you can argue that there are updates and 3rd party 'cracked' executable fixes and wrappers, but so are the source ports for older Linux games.

    Even further back than win32 and we end up with DOSBox, heh...

    While I (once again... *sigh*) dual boot with Windows, there are some reasons that require me to reboot back into Linux.

    Dual booting realy pisses me off. I just want my KDE desktop, my Yakuake terminal, my PIM, Rekonq browser and just use my computer to the fullest. It's just that these proprietary islands keep forcing me to go back to an inferior computer experience >.<

  9. #39
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    413

    Default

    Quote Originally Posted by kraftman View Post
    Sadly many windows games stopped working after some service craps updates. While it's about PA I don't care at all about winblows, so go back to your blog, please.
    I think your blog is quite entertaining =)

  10. #40
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    343

    Default

    have same problem vincent
    want to play age of empires... need fglrx drivers or full windows, i dont want fglrx it craps many websites, and realy dont need it.
    lets make mesa ati faster in 3d please

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •