Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 50 of 50

Thread: catalyst 11.9 is online ?

  1. #41
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    464

    Default

    Bodhi 1.2, HD5750, fglrx 11.9

    Segfault on X startup when "composting" profile is selected.

  2. #42
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    405

    Default

    It is amusing that the only driver that works is the one they don't "officially support".

    Maybe with releases like this, we should be glad they almost never release "betas".

    What kind of a crappy QA process churns out a driver that crashes like this? If anyone from AMD reads this, you do actually _load_ the driver and kick it around for 10 minutes, right? I mean, that's all it would take for it to crash the system hard.

  3. #43
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    19

    Angry Doesn't even start for me....

    Code:
    [    63.199] (II) ATI Proprietary Linux Driver Build Date: Sep 14 2011 10:36:30
    [    63.199] (++) using VT number 7
    
    [    63.363] (WW) Falling back to old probe method for fglrx
    [    63.442] (II) Loading PCS database from /etc/ati/amdpcsdb
    [    63.458] (--) Chipset Supported AMD Graphics Processor (0x68E0) found
    [    63.477] (WW) fglrx: No matching Device section for instance (BusID PCI:0@1:0:1) found
    [    63.477] (II) fglrx: intel VGA device detected, load intel driver.
    [    63.477] (II) LoadModule: "intel"
    [    63.477] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/drivers/intel_drv.so
    [    63.590] (II) Module intel: vendor="X.Org Foundation"
    [    63.590]    compiled for 1.10.4, module version = 2.15.0
    [    63.590]    Module class: X.Org Video Driver
    [    63.590]    ABI class: X.Org Video Driver, version 10.0
    [    63.592] ukiDynamicMajor: found major device number 245
    [    63.592] ukiDynamicMajor: found major device number 245
    [    63.592] ukiOpenByBusid: Searching for BusID PCI:1:0:0
    [    63.592] ukiOpenDevice: node name is /dev/ati/card0
    [    63.592] ukiOpenDevice: open result is 7, (OK)
    [    63.592] ukiOpenByBusid: ukiOpenMinor returns 7
    [    63.593] ukiOpenByBusid: ukiGetBusid reports PCI:1:0:0
    [    63.611] (WW) PowerXpress feature is not supported on A+I Mux platform. Please uninstall fglrx driver.
    [    63.611] (EE) No devices detected.
    WTF?! Worked in 11.6

  4. #44
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    370

    Default

    Enough has already been said about this release. I'm back on the OSS drivers for now, and wishing they had just a bit better 3D support. Really good 3D performance is pretty much the only thing the blob has going for it.

  5. #45
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    515

    Default

    Quote Originally Posted by benmoran View Post
    Enough has already been said about this release. I'm back on the OSS drivers for now, and wishing they had just a bit better 3D support. Really good 3D performance is pretty much the only thing the blob has going for it.
    And very good power management, which is the only reason I use Fglrx instead of the oss drivers.

  6. #46
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,273

    Default

    Quote Originally Posted by admiral0 View Post
    WTF?! Worked in 11.6
    Blocking Intel+AMD hybrid systems when they worked before seems like an anti-feature. What a load of BS... Actually, the whole hybrid GPU concept is dumb. A modern GPU should be able to shut off unnecessary hardware and undervolt/clock at idle.

  7. #47
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3

    Default

    I have the same problem with FC14. I use Catalyst to avoid overheating on my laptop. It was agonizingly difficult to downgrade from 11.9 to 11.7. Details here:

    http://www.fedoraforum.org/forum/sho...54#post1519254

    Version 11.9 reports:
    ukiOpenByBusid: ukiGetBusid reports PCI:1:0:0
    (WW) PowerXpress feature is not supported on A+I Mux platform. Please uninstall fglrx driver.

    At which point X gives up, finding no devices. With Catalyst 11.7, it instead says:
    ukiOpenByBusid: ukiGetBusid reports PCI:1:0:0
    (II) AMD Video driver is running on a device belonging to a group targeted for this release

  8. #48
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by xpander View Post
    why is there no changelog, what changed since 11.8 ?
    It could be like this:
    Code:
    We dont testing our code for linux at all
    we just releasing this version to synchronize it with Windows version.
    Whatever.

  9. #49
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    997

    Default

    For new hardware, you're stuck, though?

    So many complaining about this release, either bugs or regressions, or both...

    http://inebium.com/post/catalyst-11-...e-shell-broken

    http://www.fedoraforum.org/forum/sho...d.php?t=270357

    https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=1000812

    http://lxnay.wordpress.com/2011/09/2...lete-disaster/

    This is an ongoing trend with AMD/ATI and Linux support. So, either go through this motion or wait for FOSS support (and features limitations).... that's basically the attitude of AMD towards Linux. Doesn't look like it's changing anytime soon.... it's been like that, seems forever.

  10. #50
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gothenburg
    Posts
    60

    Default

    Quote Originally Posted by quptj7196lasjdf View Post
    rc7 kernel - fglrx doesn't need a patch to work with it (just like 11.8), and radeon hd 4850;
    - i don't see rainbow bar in GNOME3 although other bad things stayed, like slow window moving or strange flickering/garbages rendered whenever i will run kde app with systray icon
    - i've also tested it on xorg-server
    Copy & paste spambot!

    Quote Originally Posted by elizabeth4126 View Post
    I m really interested to see the name of the forum. !!
    Very nice Posts..
    Another spambot

    Quote Originally Posted by Edi8th99 View Post
    We actually don't need to "believe" in anything, here's url:
    https://launchpad.net/ubuntu/oneiric....10.4-1ubuntu2

    latest x-server for ubuntu 11.10 is in 1.10.4 version, and it was commited on 2011-09-19
    And another.

    Three spambots in this thread alone. Hey Michael how about some cleaning? I've reported several copy&paste spambots, but I see they're still here. So do you want us to report spammers or not?

    Copy&paste spambot = Copies some text from the first page in the thread to hide from bot filters.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •