Results 1 to 7 of 7

Thread: Michael, please, fix the SVG display bug that had been happens in news/reviews

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Moscow, Russian Federation
    Posts
    44

    Default Michael, please, fix the SVG display bug that had been happens in news/reviews

    SUBJ

    I had been posting an example of the bugged rendered in Firefox 7.0.1 here:
    http://phoronix.com/forums/showthrea...371#post233371

    Upd. And adding ability to edit thread name would be helpful too - for ex., to fix spelling errors or to mark threads as "SOLVED" when it's applicable.
    Last edited by lexa2; 10-20-2011 at 03:51 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Posts
    353

    Default

    It's a pain to see only a half SVG image in Firefox. Opera, however, does the same thing with its PNG fallback (which loads slower, by the way).
    Last edited by AlbertP; 10-21-2011 at 03:51 PM.

  3. #3

    Default

    A fix is being worked on.

  4. #4
    Join Date
    May 2011
    Posts
    353

    Default

    Thank you. For the time being I'm copying the URL to open the full image in another tab.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Moscow, Russian Federation
    Posts
    44

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    A fix is being worked on.
    Thanks, good to hear that.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Linuxland
    Posts
    5,130

    Default

    Just in case it helps, could you guys try my workaround? Adding the div fixed things in Opera, having data on other browsers would be helpful.

    http://phoronix.com/forums/showthrea...4100-Bulldozer

  7. #7
    Join Date
    May 2011
    Posts
    353

    Default

    It now works fine on Firefox 7. Thank you Michael.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •