Results 1 to 5 of 5

Thread: 8.42.3 opengl = no gamma adjustment?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7

    Default 8.42.3 opengl = no gamma adjustment?

    Drivers rock! Fast with better ccc but alas i have no gamma in opengl games. Anyone else have this problem?

    AMD x2 @ 2.9 x850pro 1gig ocz and ubuntu 7.10 are my sys specs.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Mexico City, Mexico
    Posts
    906

    Default

    I have not seen this with the new drivers. Will have to take a look, though. Any game in particular?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7

    Default

    RTCW ET, Descent3, WorldofWarcraft even! All run or running opengl.
    Last edited by Jethro; 11-10-2007 at 06:22 AM.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10

    Default 8.42.3 opengl = no gamma adjustment?

    Yeah, true.

    No gamma adjustment in opengl, no gamma adjustment anywhere. I already posted this issue earlier in some other thread, but let's repeat it here: when screensaver activates, screen doesn't dim first (as it should do). And there's no gamma adjustment anywhere, except in the "catalyst control center".

    Also OpenGL games are very slow if aiglx is enabled in the xorg.conf and compiz is not running. If I re-enable compiz, then everything flickers awfully in all opengl apps.

    I'm running Ubuntu Gutsy on Lenovo T60 w Mobility Radeon X1400.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Mexico City, Mexico
    Posts
    906

    Default

    I can confirm the flickering with AIGLX and other OpenGL contexts, like when trying to watch a video in Xine or Mplayer through the OpenGL output driver, the video will flicker a lot

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •