Hi ppl! I'm running Fedora 8 x86_64. My system is AMD 64 on Asus K8V motherboard. I using x1950pro AGP video. My system was work with 7.11 fglrx and kernel 2.6.23.8-63 .Today i upgraded kernel to 2.6.23.9-85 and ati driver to 7.12. Now when i started X, the computer suspends totally with the black screen. Here my xorg.conf

# Xorg configuration created by livna-config-display

Section "ServerLayout"
Identifier "single head configuration"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

Section "Files"

EndSection

Section "Module"
Load "dbe"
Load "fbdevhw"
Load "GLcore"
Load "record"
Load "freetype"
Load "type1"
Load "glx"
Load "dri"
Load "extmod"
EndSection

Section "ServerFlags"
Option "AIGLX" "on"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us+inet"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "CRT"
VendorName "Hitachi"
ModelName "CM769ET"
HorizSync 75.0 - 127.0
VertRefresh 85.0 - 150.0
EndSection

Section "Device"
Identifier "radeon"
Driver "fglrx"
Option "UseInternalAGPGART" "on"
Option "AGPv3Mask" "0x00000001"
Option "BusType" "AGP"
Option "KernelModuleParm" "agpgart=0"
Option "MaxGARTSize" "256"
Option "XAANoOffscreenPixmaps"
Option "AccelMethod" "xaa"
Option "ForceGenericCPU" "on"
Option "Centermode" "on"
Option "PseudoColorVisuals" "off"
Option "no_accel" "no"
Option "no_dri" "no"
Option "ForceMonitors" "notv"
Option "TexturedXrender" "true"
Option "UseFastTLS" "0"
Option "BlockSignalsOnLock" "on"
Option "OpenGLOverlay" "off"
Option "VideoOverlay" "on"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "radeon"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
EndSubSection
EndSection

Section "DRI"
Group "video"
Mode 0666
EndSection

Section "Extensions"
Option "XVideo" "Enable"
Option "DAMAGE" "true"
Option "RENDER" "true"
Option "Composite" "Enable"
EndSection