Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Forum login bug

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Linuxland
    Posts
    5,033

    Default Forum login bug

    I see this every time I login, starting yesterday:

    vBulletin Message
    Invalid Redirect URL (http://www.phoronix.com/forums/)
    Though from there I can just continue normally. Rather ugly though to see it daily, since this forum doesn't remember my login ever since the update to v4 (yes cookies are saved, and yes I reported this in the forum update thread)


    PS: Not liking the limited width change.

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,583

    Default

    Quote Originally Posted by curaga View Post
    I see this every time I login, starting yesterday:



    Though from there I can just continue normally. Rather ugly though to see it daily, since this forum doesn't remember my login ever since the update to v4 (yes cookies are saved, and yes I reported this in the forum update thread)


    PS: Not liking the limited width change.
    Limited width? It expands across 3840 pixels here.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Linuxland
    Posts
    5,033

    Default

    The width change is inconsistent across the forum, some elements have it, some don't (for example, the reply window doesn't). AFAICS, this change was made at the same time as the one that caused the login error above.

    Screenshot: http://i54.tinypic.com/25r09rc.png

  4. #4
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Germany
    Posts
    486

    Default

    that's where the ads are. only visible without adblock though ;-)

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Linuxland
    Posts
    5,033

    Default

    Oh, haha didn't occur to me to check for that. IMHO bad policy to show ads to logged-in members instead of just guests, but not my call.

    Anyway, I'm still getting the login bug. Anyone else?

  6. #6
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,583

    Default

    Ya something definitely went funky with the layout. Even though I have premium account the layout went completely out of whack when viewing in a iPad. The other day it was perfectly fine.

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by deanjo View Post
    Ya something definitely went funky with the layout. Even though I have premium account the layout went completely out of whack when viewing in a iPad. The other day it was perfectly fine.
    Is it now rendering correctly for you on iPad? In the past day it magically fixed itself on the iPhone at least...

  8. #8
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,583

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    Is it now rendering correctly for you on iPad? In the past day it magically fixed itself on the iPhone at least...
    Ya on the iPhone it is ok now. Will check on the iPad when I get home from work today.

  9. #9
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,583

    Default

    Still looks a bit "wonky" on the ipad. It doesn't go across the whole screen unless you are replying. (Actually same white space appears on the iphone as well it looks like.)

  10. #10
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,583

    Default

    Quote Originally Posted by deanjo View Post
    Still looks a bit "wonky" on the ipad. It doesn't go across the whole screen unless you are replying. (Actually same white space appears on the iphone as well it looks like.)
    Hmm and now after that reply with an image it looks like this:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •