Results 1 to 3 of 3

Thread: PTS Graphics Issue

  1. #1

    Default PTS Graphics Issue

    I can't seem to get any of the Graphics tests to run. I have tried several on both the Open driver and FGLRX. All I get is this:

    Code:
    System Information
    
    Hardware:
    Processor: AMD Phenom II X4 970 @ 3.50GHz (4 Cores), Motherboard: ASUS M4A89GTD-PRO/USB3, Chipset: AMD RS780, Memory: 8192MB, Disk: 60GB OCZ AGILITY3 + 150GB Western Digital WD1500HLFS-0 + 3 x 2000GB Seagate ST32000542AS, Graphics: ATI Radeon HD 5700 1024MB (850/1200MHz), Audio: ATI SBx00 Azalia, Monitor: VA2702w, Network: Realtek RTL8111/8168B
    
    Software:
    OS: Gentoo 2.0.3, Kernel: 3.1.6-gentoo (x86_64), Desktop: KDE 4.7.3, Display Server: X Server 1.11.2, Display Driver: fglrx 8.92.6 Catalyst 11.12, OpenGL: 4.2.11318, Compiler: GCC 4.5.3 + LLVM 2.9, File-System: ext4, Screen Resolution: 1920x1080
    
        Would you like to save these test results (Y/n): n
    
    Estimated Run-Time: 7 Minutes
    
    
    
    Lightsmark 2008:
        pts/lightsmark-1.2.0 [Resolution: 1920 x 1080]
        Test 1 of 1
        Estimated Trial Run Count:    3
        Estimated Time To Completion: 7 Minutes
            Started Run 1 @ 00:27:13
            The test did not produce a result.
            Started Run 2 @ 00:27:15
            The test did not produce a result.
            Started Run 3 @ 00:27:17
            The test did not produce a result.
    
        Test Results:
    
        Average: 0 Frames Per Second
        This test failed to run properly.
    
    
    The following tests failed to properly run:
    
            - pts/lightsmark-1.2.0: Resolution: 1920 x 1080

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by shadowman2oo7 View Post
    I can't seem to get any of the Graphics tests to run. I have tried several on both the Open driver and FGLRX. All I get is this:

    Code:
    System Information
    
    Hardware:
    Processor: AMD Phenom II X4 970 @ 3.50GHz (4 Cores), Motherboard: ASUS M4A89GTD-PRO/USB3, Chipset: AMD RS780, Memory: 8192MB, Disk: 60GB OCZ AGILITY3 + 150GB Western Digital WD1500HLFS-0 + 3 x 2000GB Seagate ST32000542AS, Graphics: ATI Radeon HD 5700 1024MB (850/1200MHz), Audio: ATI SBx00 Azalia, Monitor: VA2702w, Network: Realtek RTL8111/8168B
    
    Software:
    OS: Gentoo 2.0.3, Kernel: 3.1.6-gentoo (x86_64), Desktop: KDE 4.7.3, Display Server: X Server 1.11.2, Display Driver: fglrx 8.92.6 Catalyst 11.12, OpenGL: 4.2.11318, Compiler: GCC 4.5.3 + LLVM 2.9, File-System: ext4, Screen Resolution: 1920x1080
    
        Would you like to save these test results (Y/n): n
    
    Estimated Run-Time: 7 Minutes
    
    
    
    Lightsmark 2008:
        pts/lightsmark-1.2.0 [Resolution: 1920 x 1080]
        Test 1 of 1
        Estimated Trial Run Count:    3
        Estimated Time To Completion: 7 Minutes
            Started Run 1 @ 00:27:13
            The test did not produce a result.
            Started Run 2 @ 00:27:15
            The test did not produce a result.
            Started Run 3 @ 00:27:17
            The test did not produce a result.
    
        Test Results:
    
        Average: 0 Frames Per Second
        This test failed to run properly.
    
    
    The following tests failed to properly run:
    
            - pts/lightsmark-1.2.0: Resolution: 1920 x 1080

    Have you tried with anything besides Lightsmark? The recent Catalyst releases are broken with Lightsmark....

  3. #3

    Default

    Yes I have here is the result from Doom.

    Code:
    System Information
    
    Hardware:
    Processor: AMD Phenom II X4 970 @ 3.50GHz (4 Cores), Motherboard: ASUS M4A89GTD-PRO/USB3, Chipset: AMD RS780, Memory: 8192MB, Disk: 60GB OCZ AGILITY3 + 150GB Western Digital WD1500HLFS-0 + 3 x 2000GB Seagate ST32000542AS, Graphics: ATI Radeon HD 5700 1024MB (850/1200MHz), Audio: ATI SBx00 Azalia, Monitor: VA2702w, Network: Realtek RTL8111/8168B
    
    Software:
    OS: Gentoo 2.0.3, Kernel: 3.1.6-gentoo (x86_64), Desktop: KDE 4.7.3, Display Server: X Server 1.11.2, Display Driver: fglrx 8.92.6 Catalyst 11.12, OpenGL: 4.2.11318, Compiler: GCC 4.5.3 + LLVM 2.9, File-System: ext4, Screen Resolution: 1920x1080
    
        Would you like to save these test results (Y/n): n
    
    Estimated Run-Time: 5 Minutes
    
    
    
    Doom 3 1.3.1:
        pts/doom3-1.1.0 [Resolution: 1920 x 1080 - Quality: Ultra]
        Test 1 of 1
        Estimated Trial Run Count:    3
        Estimated Time To Completion: 5 Minutes
            Started Run 1 @ 10:36:11
            The test did not produce a result.
            Started Run 2 @ 10:36:13
            The test did not produce a result.
            Started Run 3 @ 10:36:15
            The test did not produce a result.
    
        Test Results:
    
        Average: 0 Frames Per Second
        This test failed to run properly.
    
    
    The following tests failed to properly run:
    
            - pts/doom3-1.1.0: Resolution: 1920 x 1080 - Quality: Ultra

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •