Results 1 to 3 of 3

Thread: Fedora Core 8 + fglrx + compiz works, but flashing video

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1

    Default Fedora Core 8 + fglrx + compiz works, but flashing video

    I have X1300, Fedora Core 8, fglrx 8.42.3, and compiz fusion working. However video output using xvideo and opengl results in flashing. Ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    63

    Default

    Quote Originally Posted by DraconPern View Post
    I have X1300, Fedora Core 8, fglrx 8.42.3, and compiz fusion working. However video output using xvideo and opengl results in flashing. Ideas?
    It's a known bug, and so far, nobody has found a solution to that. Wait for the next driver release.

  3. #3

    Wink

    Quote Originally Posted by Christian_L View Post
    It's a known bug, and so far, nobody has found a solution to that. Wait for the next driver release.
    as I known, we do have a solution for this bug,but recompile mplayer is needed.

    here is a patch for mplayer:

    http://smspillaz.googlepages.com/mplayrepatch.patch

    after download and untar mplayer source code,patch mplayer use "patch -p0 vo_xv.c mplayrepatch.patch", then open the fusion-icons video playback plugin, try use "mplayer -v -vo xv xxxx" play your video file and look for somehting like

    [xv] Detected wm supports compiz video.
    [xv] using compiz composited XXXX output

    in the output.

    your problem should be resolved.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •