Results 1 to 9 of 9

Thread: Bus error with all the new fglrx drivers.

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    27

    Default Bus error with all the new fglrx drivers.

    Hey guys,

    I'm having a problem with all the new fglrx-drivers (8.41 or newer). When I install the driver, there is a high possibility that after installation all OpenGL application and for some reason OpenOffice.org will crash upon startup because of a Bus error... This is extremely irritating, and I can't find a cause for this.

    In the few occasions it does install without breaking OpenGL and OO.o, I must killall glxinfo after login to prevent my computer from overheating. After that, OpenGL works fine and so does OO.o.

    I find this very strange and irritating, can somebody give me an explaination or maybe even a fix for this problem? Is ATi aware of this problem, and can I expect it to be fixed in the near future?

    Another cause of concern is that the following command, used to correctly auto-configure X.org will result in fancy colors being displayed and a total lock-up of my computer: sax2 -r -m 0=fglrx

    P.S.: De ATi bugzilla at ati.cchtml.com seems te be down...

    System specs:

    Kernel 2.6.22 with SLUB, OpenSUSE 10.3, AMD Turion64 MK-36, ATi xpress 1100/200M, Acer Aspire 5051.
    Last edited by chikazuku; 12-24-2007 at 06:48 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •