Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 37 of 37

Thread: Ubuntu 12.04 vs. Windows 7: Intel Sandy/Ivy Bridge Loses On Linux

  1. #31
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1,559

    Default

    Isn't Unity just compiz?

    We'll see when Michael posts the nvidia benchmarks. If there's a dramatic difference from Windows, then it's probably a DE thing.

  2. #32
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    121

    Default test ubuntu with its lowlatency kernel too - it is at repos -

    http://mitcoes.blogspot.com.es/2012/...in-kernel.html

    As easy as this, and test the both kernels, not only the 100 Hz one.

    sudo apt-get install linux-headers-3.2.0-23-lowlatency
    sudo apt-get install linux-lowlatency
    sudo update-grub

  3. #33
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,641

    Default

    Usually update-grub is called via hook, no manual execution needed. also it sounds a bit strange to install a specific headers package when you install the kernel via a meta package.

  4. #34
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    121

    Default with the metapackage there are a warning

    I installed the metapackage alone at first and I had a warning asking for isntall headers, then I removed it ,and did it this way and there was no warnings, the update-grup is done, twice, as you say, this way, but I do like to be sure all is ok, and i can read the output - and be sure all will be ok when i will reboot.

  5. #35
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,641

    Default

    Then use the metapackage name as well: linux-headers-lowlatency

  6. #36
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    121

    Default Thanks I did not know it

    Thanks a lot,

    I have just discovered this method, after being happy with the Sabayon 1000 Hz kernel and looking an easy way of having it at ubuntu. I did not know this.

  7. #37
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1

    Arrow Poor performance on Intel® 965GM x86/MMX/SSE2

    It seems that the poor performance in Ubuntu is caused by this bug: Poor performance on Intel® 965GM x86/MMX/SSE2? If anyone else is experiencing the same issue please go and vote for it as shown here: how to vote (you have to be logged in). Hopefully it will get fixed sooner.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •