Results 1 to 3 of 3

Thread: Fatal error: Access to undeclared static property: pts_render::$last_graph_object

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2

    Default Fatal error: Access to undeclared static property: pts_render::$last_graph_object

    Hi, when running any test, I get the following error at the conclusion of the test runs:

    ...
    7233.412631
    7262.446454

    Average: 7241.76 MB/s


    Fatal error: Access to undeclared static property: pts_render::$last_graph_object in /root/phoronix-test-suite/trunk/phoronix-test-suite/pts-core/objects/pts_client.php on line 868
    A few searches doesn't seem to dig up any results. I'm running the latest version, 4.0.0m3. Why is this error occurring?

    Thanks in advance!

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by kevmo314 View Post
    Hi, when running any test, I get the following error at the conclusion of the test runs:



    A few searches doesn't seem to dig up any results. I'm running the latest version, 4.0.0m3. Why is this error occurring?

    Thanks in advance!
    Something is messed up with your Git checkout or other modifications as pts_client isn't at objects/ anymore but objects/client/. Wipe out your directory and reclone or fetch the latest .tar.gz snapshot.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2

    Default

    Looks like that worked, thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •