I have 2 GTX 280 cards.
Each card has 2 DVI outputs.

With the configuration below my left 2 monitors are working but they are mirrored, and my right 2 monitors are black and also mirrored (Mouse will show up on black screens.


Is ZaphodHeads not working properly since both graphics cards are mirroring the outputs?


This is my XORG.CONF:
Code:
Section "ServerLayout"
    Identifier  "Layout0"
    Option      "Xinerama" "on"
    Option      "Clone"    "off"
    Screen   0  "Screen0"
    Screen   1  "Screen1"  RightOf "Screen0"
    Screen   2  "Screen2"  LeftOf  "Screen0"
    Screen   3  "Screen3"  LeftOf  "Screen2"
EndSection

Section "Device"
    Identifier  "Device0"
    Driver      "nouveau"
    BusID       "PCI:2:0:0"
    Option	"ZaphodHeads"	"DVI-I-1"
    Screen      0
EndSection
Section "Device"
    Identifier  "Device1"
    Driver      "nouveau"
    BusID       "PCI:2:0:0"
    Option	"ZaphodHeads"	"DVI-I-2"
    Screen      1
EndSection
Section "Device"
    Identifier  "Device2"
    Driver      "nouveau"
    BusID       "PCI:3:0:0"
    Option	"ZaphodHeads"	"DVI-I-3"
    Screen      0
EndSection
Section "Device"
    Identifier  "Device3"
    Driver      "nouveau"
    BusID       "PCI:3:0:0"
    Option	"ZaphodHeads"	"DVI-I-4"
    Screen      1
EndSection

Section "Screen"
    Identifier  "Screen0"
    Device      "Device0"
EndSection
Section "Screen"
    Identifier  "Screen1"
    Device      "Device1"
EndSection
Section "Screen"
    Identifier  "Screen2"
    Device      "Device2"
EndSection
Section "Screen"
    Identifier  "Screen3"
    Device      "Device3"
EndSection
My Xorg Log: