Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: KDE To Get Improved Multi-Monitor Handling

  1. #21
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany
    Posts
    651

    Default

    Quote Originally Posted by Akka View Post
    Works form me.... I have used it at least some years.
    i don't beleave that you using the kde tools and xrandr. It works with only one display but with two it doesn't restore the settings.

  2. #22
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,357

    Default

    Quote Originally Posted by phoronix View Post
    Phoronix: KDE To Get Improved Multi-Monitor Handling

    A new screen manager is being worked on for the KDE desktop to dramatically improve the multi-monitor experience by making it work "auto-magically" or at least be "super simple" to configure...

    http://www.phoronix.com/vr.php?view=MTI2MjI


    Except for some of the display options it looks like Gnomes setup.
    You drag the monitors around so that they match their physical configuration and you can set things like primary monitor, resolution, etc. Also, it saves the setups so that when it detects those inputs again it automatically uses the setup you used previously.

  3. #23

    Default

    Quote Originally Posted by Nille View Post
    But you definitely don't use more than one monitor. Because this bug is confirmed since 5 years for Multimonitor setups.
    Quote Originally Posted by Nille View Post
    i don't beleave that you using the kde tools and xrandr. It works with only one display but with two it doesn't restore the settings.
    I use two monitors and only krandr for configuration (no xorg.conf). I think you need to check your setup.

  4. #24
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany
    Posts
    651

    Default

    Quote Originally Posted by RussianNeuroMancer View Post
    I use two monitors and only krandr for configuration (no xorg.conf). I think you need to check your setup.
    Do you change the Settings from the Displays like resolution, primary or position? And i don't have to check my settings by an confirmed and from kde accepted bug.

  5. #25
    Join Date
    May 2010
    Posts
    684

    Default

    I'm not the hugest fan of KDE, but after watching this video KDE clearly has far superior multimonitor support compared to any of the other DE's.

  6. #26

    Default

    Quote Originally Posted by Nille View Post
    Do you change the Settings from the Displays like resolution, primary or position?
    Yes. It works, really.

  7. #27
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,120

  8. #28
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2

    Default

    This program is included in the Fedora 19 Beta, if you use KDE as your desktop. It looks like multiple video cards and multiple monitors is working with it using the nouveau driver. Seems to work perfectly so far...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •