Hi, i have manjaro KDE width catalyst propietary drivers, the system recognize both GPUS but the benchmarks fps its how if only 1 gpu its working. I was tryed in other distros with similar results, only one moment in ubuntu i could be 2400 fps but missing at restart. Only 1200 fps in glxgears (with i7 930). How exactly i must configure aticonfig and/or xorg for a dual GPU card how 5970?

this is my xorg config
Section "ServerLayout"
Identifier "aticonfig Layout"
Screen 0 "aticonfig-Screen[0]-0" 0 0
Screen "aticonfig-Screen[1]-0" RightOf "aticonfig-Screen[0]-0"
EndSection

Section "Module"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "aticonfig-Monitor[0]-0"
Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
Option "DPMS" "true"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "aticonfig-Monitor[1]-0"
Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
Option "DPMS" "true"
EndSection

Section "Device"
Identifier "aticonfig-Device[0]-0"
Driver "fglrx"
BusID "PCI:5:0:0"
EndSection

Section "Device"
Identifier "aticonfig-Device[1]-0"
Driver "fglrx"
BusID "PCI:6:0:0"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "aticonfig-Screen[0]-0"
Device "aticonfig-Device[0]-0"
Monitor "aticonfig-Monitor[0]-0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
Identifier "aticonfig-Screen[1]-0"
Device "aticonfig-Device[1]-0"
Monitor "aticonfig-Monitor[1]-0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
EndSubSection
EndSection

thanks