Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Radeon LLVM GPU Back-End Stripped From Mesa

  1. #11
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Vienna, Austria; Germany; hello world :)
    Posts
    607

    Default

    Quote Originally Posted by kernelOfTruth View Post
    https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=61446

    if you need more info - just ask
    it seems that these issues are fixed

    exposť-like feature & zoom work now with llvm enabled


    thanks to http://cgit.freedesktop.org/~tstella...9fe5702f77fc0f ?

    Thanks a lot !

  2. #12
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Vienna, Austria; Germany; hello world :)
    Posts
    607

    Default

    Quote Originally Posted by kernelOfTruth View Post
    it seems that these issues are fixed

    exposť-like feature & zoom work now with llvm enabled


    thanks to http://cgit.freedesktop.org/~tstella...9fe5702f77fc0f ?

    Thanks a lot !


    compiz segfaults with latest compiled mesa & r600-llvm-compiler enabled

    [ 1505.893971] compiz[2576]: segfault at 0 ip 00007fdcb21ee4e5 sp 00007fff35cb55a0 error 4 in r600g_dri.so[7fdcb1c3e000+1376000]
    [ 1505.918025] glxinfo[2584]: segfault at 0 ip 00007fb366e514e5 sp 00007fff72a1cda0 error 4 in r600g_dri.so[7fb3668a1000+1376000]
    [ 1506.936543] compiz[2636]: segfault at 0 ip 00007fb4cf0954e5 sp 00007fffe6a5ec20 error 4 in r600g_dri.so[7fb4ceae5000+1376000]
    [ 1524.386208] kwin_opengl_tes[2687]: segfault at 0 ip 00007f6fbceca4e5 sp 00007fffed36f5d0 error 4 in r600g_dri.so[7f6fbc91a000+1376000]
    [ 1530.815557] compiz[2875]: segfault at 0 ip 00007f8f329844e5 sp 00007fffd61b3150 error 4 in r600g_dri.so[7f8f323d4000+1376000]
    [ 1530.844334] glxinfo[2883]: segfault at 0 ip 00007f8735e6b4e5 sp 00007fffe87ca980 error 4 in r600g_dri.so[7f87358bb000+1376000]
    [ 1538.043691] compiz[2978]: segfault at 0 ip 00007fb3635224e5 sp 00007fff0b109ba0 error 4 in r600g_dri.so[7fb362f72000+1376000]
    [ 1543.808888] compiz[2986]: segfault at 0 ip 00007fd291c7f4e5 sp 00007fff51276970 error 4 in r600g_dri.so[7fd2916cf000+1376000]
    [ 1596.356405] chrome[3168]: segfault at 0 ip 00007f246c8e64e5 sp 00007fff5244b090 error 4 in r600g_dri.so[7f246c336000+1376000]

  3. #13
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    25

    Default

    It seems related to https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=63632 . Can you provide some info on your config on buzilla ?

  4. #14
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Vienna, Austria; Germany; hello world :)
    Posts
    607

    Default

    Quote Originally Posted by vljn View Post
    It seems related to https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=63632 . Can you provide some info on your config on buzilla ?
    thanks for posting the link !

    seems like they now moved on from Tom Stellar's git repo to the upstream svn repo - wasn't aware of that (been wondering why there was no recent changes ^^)

    will recompile llvm & see whether that solves the issue

  5. #15
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Vienna, Austria; Germany; hello world :)
    Posts
    607

    Default

    Quote Originally Posted by kernelOfTruth View Post
    thanks for posting the link !

    seems like they now moved on from Tom Stellar's git repo to the upstream svn repo - wasn't aware of that (been wondering why there was no recent changes ^^)

    will recompile llvm & see whether that solves the issue
    yeah, that helped - now it seems to work fine again

    thanks !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •